- Konu Yazar
gel tabi dostum ne demek:cat:bni ekledinizi çin teşekkür ederim gelicem ihşallah havada güsel olur :queen:
gel tabi dostum ne demek:cat:bni ekledinizi çin teşekkür ederim gelicem ihşallah havada güsel olur :queen:
kral soytarısını cagırdı beni güldür dedi :cherry: güldüm eyvallah git işine bak şimdi![]()
ya sorma, baktım kimseden ses yok, topiği açayım dedimLes, mesleğe geri dönmüşsün. Hayırlı olsun demeye uğradım. Bol eğlenceli toplantılar.
ben organize ettim de ne zaman kötü oldu be?Ankara? Kim dedi orada olduğumu? Haşa.
Haydi ben yatıyorum.
Güzelce herkesi topla da millet, işte derin adam böyle olur desin. Yüzümüzü kara çıkartma. Derinler seninle gurur duyuyor :queen:.
Bende üni. öğrencisiyim bende geleyim diecem ama o gun karşıya geçmem lasım, ama zati swissotel de çalışıyorum yani yuruyerek 2dk. gelirim tanışırım sora kaçarım![]()
Hade bakalım sonunda toplanıyoruz... Çok güzel![]()
serkancım sen arkadasları topla salı günü secret garden a gel arada fazla mesafe yok aynı gün ayrı yerde olmasın millet hepberaber olalım![]()
arkadaşlar normal ünüversite değilde hayat ünüversitesini bitirdim bende aranıza katılabilirmiyim.
Herkese merhaba arkadaşlar.
Uzun bir zamandır üniversite öğrencisi olup da motosiklet sevdalısı olan arkadaşlarla aşağıdaki linkte yazışıyorduk. Talep fazla olunca bir tanışma düzenleyelim dedik. Bahsettiğim Topic şudur:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19359&highlight=%FCniversite
Amacımız MT üniversite öğrencilerini tanıştırmak ve kaynaştırmak. Bu herkese açık bir davettir tabiki, MT'de aksi olamaz zaten. İsteyen herkes bize katılabilir.
Buluşma Tarihi: 5 Eylül Salı
Saat: 18:15'den itibaren (Ben daha erken orada olacağım)
Yer: DOLMABAHÇE ÇAY BAHÇESİ (Sarayın yanındaki Çay bahçesi, deniz kenarı, Beşiktaş)
Çoğunluk buluşma yeri ve saatinin değiştirilmesini talep ederse tabi ki değiştirip düzenlemeler yapabiliriz.
Havalar önümüzdeki hafta sonuna doğru tekrar bozacağı için Salı gününü düşündük.
Katılımcı Listesi
1. LesPaul
2. Paşa
3. SuSpect
4. escapesus
5. tronic
6. T_uruncu
7. ArdaTugay
8. Carlitoturco
9.
10.
....