Honda Honda CRF 250 Ralli Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün Rally e bazı aksesuarlar aldım.Far koruma, çanta demiri ve bakım sehpası... Piyasaya göre gayet uygun fiyatta ve kaliteli... Akyazı dan Selami Usta gayet ilgili ve yardımsever bir arkadaş, kendisi de CRF250L kullanıcısı, daha bir çok ürünü var ve yenilerini de yapıyormuş isteyen arkadaşlar facebook tan CRF AKYAZI dan iletişime geçebilir diye düşündüm. Gayet iyi alternatif diye paylaşmak istedim.
NOT: İlk kez resim yüklemeye çalıştım, bakalım:queen:
6XQQ87.jpg

3qNNP2.jpg

RPXXB6.jpg

pWjj9m.jpg

YNMMpj.jpg

kWAAJA.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Bugün Rally e bazı aksesuarlar aldım.Far koruma, çanta demiri ve bakım sehpası... Piyasaya göre gayet uygun fiyatta ve kaliteli... Akyazı dan Selami Usta gayet ilgili ve yardımsever bir arkadaş, kendisi de CRF250L kullanıcısı, daha bir çok ürünü var ve yenilerini de yapıyormuş isteyen arkadaşlar facebook tan CRF AKYAZI dan iletişime geçebilir diye düşündüm. Gayet iyi alternatif diye paylaşmak istedim.

Selami Usta gerçekten işinin ehli. Temiz iş yapıyor. Ayrıca, yardımseverliği konusunda da sana katılıyorum Gouranga.
Ben de Selami Usta'dan far koruma ve bakım sehpası aldım. Soft yan çanta demiri yapmasını bekliyorum.

Selami Usta'nın ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim.:cat:

arkaaşlar zincir için hangi yağı kullanıyorsunuz ben würth aldım ama zincirin yağlanıp yaglanmadığı belli olmuyor değişik bir yağ tavsiye edbileceğiniz marka varmıdır?

temizlikde ne kullanıyorsunuz servisde yaglamışlardı cok yapışkan bir yağ ne olduğunu bilmiyorum temizlemek de ayrı sıkıntı orınglı zıncırı ne ile temızlıyebılırım

ben bunu kullanıyorum. gayet memnunum ama çok alternatif var.
http://www.motosikletaksesuarlari.com/IPONE-Chain-Clean-zincir-temizleme-spreyi-750ML-Motosiklet-Bakim-urunleri_773.html

Bir de gazyağı diyorlar ama ben pek güvenemedim. Kimisi oringlere zarar veriyor diyor, kimisi alakası bile yok diyor.

Son düzenleme:
Selam arkadaslar.bugun bende corlu honda isildan crf 250 rally almis bulunuyorum.cok inceleme firsatim olmadi ama viraj olayi nasildir uzerindeki lastikler ile?bana pek guven vermedi gibi ama dedigim gibi suan icin 40 km kullanabildim :)

Hayirli olsun.Viraja aşiri yatilmadiği sürece yol tutuşu iyi biraz ses yapiyo dişli lastikler.Yağmurlu havada kaydirir

Selam arkadaslar.bugun bende corlu honda isildan crf 250 rally almis bulunuyorum.cok inceleme firsatim olmadi ama viraj olayi nasildir uzerindeki lastikler ile?bana pek guven vermedi gibi ama dedigim gibi suan icin 40 km kullanabildim :)

hayırlı olsun güle güle kullanın
asvalt da vırajları gayet iyi dişli olmasına rağmen ben memnunum senin lastiklerin mumlu henüz dikkatli ol zamanla viraj yapmaya başlarsın

Cok tesekkur ederim bilgi ve iyi dilekleriniz icin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:39 ----------

hayırlı olsun güle güle kullanın
asvalt da vırajları gayet iyi dişli olmasına rağmen ben memnunum senin lastiklerin mumlu henüz dikkatli ol zamanla viraj yapmaya başlarsın

Hayirli olsun.Viraja aşiri yatilmadiği sürece yol tutuşu iyi biraz ses yapiyo dişli lastikler.Yağmurlu havada kaydirir

Cok tesekkurler iyi dilekleriniz ve bilgi icin.dediklerinizi dikkate alicam.yani cokta bi viraj beklemiyorum zaten ama hicte yatamiyorum sanki on taraf saga sola yalpa yapiyor gibi.bu sabah guzel bi temizleyim lastikleri bide oyle deneyim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i

Hayırlı uğurlu olsun Mrt. :cat:
Lastiklerden ben de memnunum. Viraj deyince,17 inch jant kullanılan yol motosikletleri kadar olmasa da, 21 inch jantın viraj kabiliyeti kapsamında viraja sonuna kadar izin veriyor. Gayet güzel. :cat:
(Asfaltta kullanacaksan lastikleri Michelin Sırac gibi bir yol lastiğiyle değiştirebilirsin)

Hayırlı uğurlu olsun Mrt. :cat:
Lastiklerden ben de memnunum. Viraj deyince,17 inch jant kullanılan yol motosikletleri kadar olmasa da, 21 inch jantın viraj kabiliyeti kapsamında viraja sonuna kadar izin veriyor. Gayet güzel. :cat:
(Asfaltta kullanacaksan lastikleri Michelin Sırac gibi bir yol lastiğiyle değiştirebilirsin)

Cok tesekkur ederim.suan icin 140 km kadar bi tecrubem oldu ama o lastikleri yakindan izliyorum.olmadi bi takim sirac alicaz artik :)

Yol michelin sirac, arazi+yol Heidenau K60 Scout... Bi bakın isterseniz.

Hayırlı olsun.
Güven abinin dediği gibi siraç kullan. Ben çok memnundum.

Virajda dizler yerde. :p :queen:
Sakın mitaş alma.. Kurudan ıslağa geçince bu kadar rezil olduğunu bilmiyordum. İlk crfmde siraç ikincide mitaş vardı. Arada dünyalar fark var bilgin olsun..

Son düzenleme:
Yol michelin sirac, arazi+yol Heidenau K60 Scout... Bi bakın isterseniz.

En kisa zamanda degistircem sanirim.tesekkurler.

Hayırlı olsun.
Güven abinin dediği gibi siraç kullan. Ben çok memnundum.

Virajda dizler yerde. :p :queen:
Sakın mitaş alma.. Kurudan ıslağa geçince bu kadar rezil olduğunu bilmiyordum. İlk crfmde siraç ikincide mitaş vardı. Arada dünyalar fark var bilgin olsun..

Tesekkur ederim, cok sagolun.cogunluk olarak yolda surucem gibi.o yuzden sirac yazdim bir kenara :) cok tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Arkadaslar arka amortisor ayari varmidir crf 250 r da?

[/COLOR]Arkadaslar arka amortisor ayari varmidir crf 250 r da?[/QUOTE]

benim bildiğim kadarıyla yok ki olsaydı alçaltma aparatı almaz dık diyorum çünki daha tecrübeli abilerimiz de alıp taktı sen ne yapmak istiyorsun alçaltma mı yükseltme mi

[/COLOR]Arkadaslar arka amortisor ayari varmidir crf 250 r da?

benim bildiğim kadarıyla yok ki olsaydı alçaltma aparatı almaz dık diyorum çünki daha tecrübeli abilerimiz de alıp taktı sen ne yapmak istiyorsun alçaltma mı yükseltme mi[/QUOTE]

Sadece biraz sertlestirmek istiyodum arkayi ama aley cantasindada anahtar olurdu olsaydi.sanirim yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar