10w30 yağın çok ince olduğunu değerlendiriyorum. BU yağ yüksek ısılarda su gibi incelir ve motorun daha fazla ısınmasına yol açar ve bu da fazla yakıt demektir. Motorunuz hava soğutmalı olduğundan 10w50 ya da 10w60 yağ kullanmanız daha uygun olacaktır. Buna itiraz eden de olabilir saygı duyarım. Denemekte zarar yok en fazla 1 lt yağ zararınız olur.
İyi günler.
Dostlar bir şeyi merak ediyorum bu motor üretimi nerde acaba?
Eskiler Tayland. 2017 ler değişmemiştir sanırım.
arkadaşlar bugun itibariyle bende bu motora sahip oldum
cuma günü teslim edecekler.
motor 2017 ve abs ile gelmiş şahsen beklemeye değdi diyebilirim.
alır almaz modifiye işlemlerine baslamak istiyorum
honda dan sarı elcikler koruma takozu vs aldım
motoru özellikle siyah seçtim aksesuarla daha şık durdu üzerinde.
fakat yabancı sitelerde gördüğüm arka şaseyi uzatma geniş lastik alcak süspansiyon vs
gibi ilaveler yapmak istiyorum.
bu benim ilk motorum fakat görüntüye öbnem veriyorum.
bu konuda beni yönlendiricek biri varsa yardımcı olabilir mi ?
bu aksesuarları tr de bulabilir miyim ?
mail adresim [email protected]
herkese kazasız günler dilerim
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kaça mal oldu acaba ? birde ben çanta aparatı baktım fiyatı 610tl
muğlada kıvrak motor var honda bayisi tüm aksesuarları mevcut
teşekkürler.
8 taksit olarak motor 10,400 tl e geldi 600 tl de aksesularına verdim.
çantada yaklasık okadar tutuyordu ben almadım aciliyeti yok diye.
Aldığınız bayide çanta demiri varmıydı?
sadece demirin fiyatını öğrenme şansınız var mı ?çanta demiri çantadan daha pahalıydı da aklımda kalmamıs tam fiyatı
ama sanırım ikisi 1000 tl civarıydı
zevkler tartışılmaz ama tasarım olarak pcx aynası güzel olurMerhaba arkadaşlar, motosiklete yeni başlayan bi arkadaşım için msx 125 ayna uzatma aparatı ya da normal halinden biraz geniş olan ayna aramaktayım.(gidondan geniş de olabilir) Yurtiçi yurtdışı sitelerde aradım fakat biraz da modelin yabancısı olduğumdan galiba bulamadım.
Kullanıcıların yardımını rica ediyorum bu konuda, yurtçi yurtdışı farketmez uzatma veya ayna kullanıcı tavsiyesine ihtiyacım bulunmakta, ucuz-pahalı fiyat aralığı önemli değil. Ayna mı almalı, uzatma aparatı mı daha iyi olur? Hangi sitelerde bulunur?Motosikletin model yılı farkeder mi? Teşekkürler..