Honda Honda CRF 250 Ralli Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

haırlı olsun diyeyim sattınız demek cup ile idare edersiniz artık çok zaman kalmadı

acaba bu motorsıklete de super moto yapan olurmu :) nasıl durur acaba olurmu kı

yabancı forumları okuyorum canada ya falan nisan mayıs anca gelir diyorlar , bize mart teslim dediler ama nisana mayısa kalmaz inşallah..

Arkadaşlar bugun honda'ya uğradim bazi 2017 model motorlar gelmis normal crf 250L de gelmiş başka subeye inmiş büyük bi ihtimal rally de gelmiştir 1-2 haftaya motorlar bayilere dağitilir

Rally nin kesin geldiği belli deyilmiş gelmişte olabilir dediler pcx crf 250L gibi baska 2017 model motorlar gelmiş Kusadasi bayine gittim

Cbf 500 satip, yalnizca kemerburgaza/agvaya kahvaltiya giderken mekanin girisi ile kahvalti masasi arasindaki toprak yolu gitmek icin crf 250 rally e gecmek istiyorum. Bir de yuksek motora binmek istiyorum. Caiz midir? :)

Cbf 500 satip, yalnizca kemerburgaza/agvaya kahvaltiya giderken mekanin girisi ile kahvalti masasi arasindaki toprak yolu gitmek icin crf 250 rally e gecmek istiyorum. Bir de yuksek motora binmek istiyorum. Caiz midir? :)

haha, caizdir kardeşim , hepimizin ayrı ayrı abidik gubidik sebepleri var bu aleti almak için :)bir an önce teslimatlara başlasalar da rahatlasak

2 gun önce görüştüm , CRF 250 L ler hem Şekerpınar Honda'ya hem bayilere gelmiş ama CRF 250 Rally daha gelmemiş ama hala inatla martın son haftası teslim edeceğiz diyorlar , anlamlandıramamakla birlikte heyecanla bekliyoruz ,inşallah artık yakındır.

Bütün 2017 model motorlar gelmiş rally gelmedi hayret Nisanin 2 sinde bi kargo daha gelecekmis hondadan Türkiye'ye sabirsizlikla bekliyoruz

Bütün 2017 model motorlar gelmiş rally gelmedi hayret Nisanin 2 sinde bi kargo daha gelecekmis hondadan Türkiye'ye sabirsizlikla bekliyoruz

hadi hayırlısı elimdeki mtoruda sattım kaldık ayazda güneşi gördükce heyecanlanıyorum gelsin artık yeter daaaaaa :flower:

Motor önümüzdeki hafta pazartesi 27 sinde geleceği söylenmisti ertelediler heralde tarihi nisanin 10 unda gemi gelecekmiş demişler arkadaşima

Kusadasinda sormus arkadaş siz yakin zamanda sordunuzmu? Hondanin sitesinde rally gözükmüyor fiyatmi güncelliyecekler acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar