allahın dağdan inme hanzosu medeniyet görmemiş ki. Kişi yaptığı ile sorumludur. varsa duyduğun bir rahatsızlık polisi çağırırsın şikayetçi olusun ne o öyle dayı dayı hareketler. Bunlar içimizde yetişenler birde dışarıdan ithal getirilen milyonlar var, bakma şimdi üvey evlat muamelesi yapılıyor az palazlansın gelen milyon tane suriyeli ellerinde kırbaçlarla gezcekler yarın öbür gün.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
Güzel Türkiyemin öyle yerleri varki nişanlınla el ele bile gezemiyon ben o cehennem gibi yerlerden birinde 1 yl geçirdim. otobüs durağında nişanlımla el eleyim diye kadın başladı feryat yakmaya dinsizler imansızlar diye. Bir dahamı oralara kesinlikle gitmem.
O dediğin aşırılıktır. Bu şekilde davranarak insanları kışkırtıyorlar ne yazık ki. Bekarda olsa eli elinde diye böyle davranılmaz tabi ki. Ama sokaktada sevişme raddesine gelmeyi ben doğru bulamıyorum gerçekten. Konuya kesinlikle dini açıdan yaklaşmıyorum yaptığım yorumlarda, evli, nişanlı, bekar olarakta ayırmıyorum. Sadece bazı şeyler özel ve yalnızken olmalı, sokaklarda bu manzaralar gerekli değil gerçekten.