ve ne yazık ki azınlıklar çoğunluğa tabidir...her halk hakettiği gibi yönetilir.
ve ne yazık ki azınlıklar çoğunluğa tabidir...her halk hakettiği gibi yönetilir.
Levent84 kardeşim cbf'den oldukça memnunum. Az yakit tüketimi, şehiriçi, şehirlerarası ve de dağ tepe bayır demeden geziyorum. Bu motora binmekten büyük zevk alıyorum ya. Kaya gibi sağlam ve konforlu bir motor.
Bu arada arabam da hondahonda civic. 10 yıldır biniyorum, araba daha ampül patlatmadi. Adamlarda nasıl bir iş ahlakı varsa artık.. keşke bizde de olsa..
Teşekkür ederim leventim. 2008 civic dream düz modeli. Bu sene 450 lira sigorta çıktı. Nasip dedik devam ettik. Aslinda yeni kasa 2016 model almaya niyetim vardi ama malum fiyatlar uçtu. Ben de neden taş gibi arabam varken bir sürü borcun içine gireyim dedim. Bir on sene daha devam allah nasip ederse. Eğer arabada sorun yoksa sık sık değiştirmek maddi açıdan büyük külfet demek. Burada bir ingiliz arkadaşım bana siz turkler geliriniz az ama kredi cekip luks araba alıyorsunuz, cok sacma, ben anlamiyor demiştio vakit kafama dank etti. Yahu dedim neden gidip hayvan gibi kredi cekip luks araba alip senelerce borcun içinde debeleniyorum? Artık daha huzurluyum.
Saygılar..
Tüm mesajları okumadım söyleyen oldu mu bilmiyorum fakat ben ilk motoruma (üstelik ilk kez kendi adıma sigorta yaptırdım) 437 lira sigorta ücreti verdim. Anadolu sigorta en uygunu...
Fiyat cidden uygun hemde ilk motorun,yaş? şehir? plaka? ikamet,merkezmi? ilçemi?
motorumu satıcam diye gittim 1390 lira sigorta yaptırdım, gittim 112 lira muayene yaptırdım, gittim 49+46+46=141 lira vergi ödedim ve sonuç olarak sıfıra sıfır
noterde tam 5 tane hacizlik borç çıktımotoruda satamadım ve yanına ettiğim 1650 lira boşa gitti
33 lira telefon faturam var ödeyemedim, internet faturamı ödeyemedim şimdi o 64 liradan 89 liraya çıkmıştır cezasıyla ve ayın 9 undan sonra telefon 33 liradan 48 liraya çıkacak hadi bakalım hayırlısı.
sağolsun benim babam toyota gibi adam, annemi üzerine habire borç yapmış ve bende motoru annemin adına aldım sigorta ucuz çıksın diye ve motoru satamıyorum hemde sigorta pahalı çıktı
hay allah olacak işmi bu şimdineyse ben mutluyum başka çarem yok
4 buçuk senelik sony kulaklığım çalındı ve kızdım hemen gidip 49 tl philips aldım ve oda kayboldu yarın gidicem yine bi 50 liraya kulaklık alacağım.