ustam a marka ya da b marka farketmez kullanıcıların anlayamadığı durum şu... bunu neden ben söylüyorum çünkü ben bu motora sahip değilim... dışarıdan görüyorum... hataları kusurlar kanıksamıyorum... mutlaka kusur olur ama pulsarın kusurları cana kast edecek cinsten... bunu anlamadan alışarak devam etmek bana göre mantıklı bir iş değil... ve herkes siz ve diğer arkadaş gibi motosiklete ekstra işlem yapmak zorunda da değildir... o yüzden taraftarlık yapmayı bırakırsak emin olun herşey daha da iyi olur... ben bu motosikleti almayarak tepkimi dile getiriyorum satın almıyorum... elimden gelen bu çünkü... bu yaptığımı pekçok kişi yaparsa işte o zaman bajaj da motosikletini düzeltmek için aksiyon alır... biz bu motosikleti almaya devam ettiğimiz sürece ise bajaj zaten sıkıntı duymaz... gariban edebiyatı yapıp paramız bu kadar ne yapalım demek dünyanın en yanlış hareketidir... bir beyfendi var bajaj yetkilisi ara ara foruma girip gazlıyor şöyle birinciyiz böyle birinciyiz diye... ya da bir sorun olunca ben talimat verdim halledecekler diyor... herkes de alkışlıyor... kimse ya sana kalmadan bu iş zaten yapılmalıydı demiyor... o yüzden bu motorun satışını özendirmeyin... hata var ama şöyle iyi böyle iyi demeyin... ve satın alacak arkadaşlar da almasın... düşünsenize para, benim param ve pulsar almıyorum deyip şuraya hergün birileri yazsa emin olun firma daha iyi motosiklet üretmek zorunda kalır... en azından problemlerin çözümü için çaba sarfeder... çözemezse pek çok büyük marka gibi piyasadan silinir... ben söylüyorum tam motosiklet alacakken pulsarın stop etme ve gösterge sorunu yüzünden pulsar almadım.... umarım herkes aynı tepkiyi koyar...
Son zamanlarda okuduğum en aklı selim yorum buydu..
Bir ürün satılıyor 2 yıl garantisi var ama garanti kapsamında sorunu çözmüyorsun. Servise davet ediyorsun ama daha 1 yaşına girmemiş motoru değiştirmiyorsun. Sonrada şu kadar sattık bu kadar falan filan diyorsun.
Bazı arkadaşların anlayamadığı şey şu. Evet Japonda da sorun var . E var adamlar motoru servise geri çağırıyor. Honda yamaha geri çağırıp parça değiştiriyor. Pulsarda 3 yıldır devir stop vs arızası var akülerin sorunlu olduğu hala yazılıyor. Bırak parçayı Akü yü daha kaliteli bir hale getirdiler mi yok.
Japon olsun Çinli olsun avrupalı olsun hiçbir tüketici sıfır almış garanti kapsamındaki motoruna aman bozulacak diye oyuncak muamelesi yapmaz. Bu motorlu taşıt bineceksin gideceksin. Distribütor /üretici malına güvenmiyorsa garanti vermeyecek veriyorsa arkasında duracak. Daha yeni 2 arkadaşın krankları patlamış. Bunlar 3-5 yaşında motorlarda değil üstelik. Bu motorların değişimi yapılacak mı?
Japonlardada arıza oluyor deniyorda 1000 de 2 oranla 10 da 2 oran arasında bir matematik vardır dimi kardeşim. Pulsar meşhur bir alman markasının çift kavramalı şanzımanı gibi herkes biliyordur suprize çok açık.
SOrun yaşamayanlarınki mucize değil zaten olması gereken bu yeni motor ne kadar sorunlu olabilir ki? Ama sorun çıkıyorsa ve bu kullanımı etkiliyorsa senin bu malı alıp değiştirmen lazım değil mi?
Arkadaş doğru söylemiş siz satın aldıkça 3 yıldır devam eden kronik olmadığını iddia ettiğiniz ( 3 yıldır devam eden sorun kronik değilse ne ) sorunlar devam edecek . Zaten satıyorlar..
Aynı olay otomotiv sektöründe olsaydı markayı çoktan gömmüştü millet. Ancak ne hikmetse motorcu arkadaşlar kendi mtorlarında sorun çıkmayınca başkasında çıkınca pek umursamıyorlar. Forumu baştan sonu okusak birsuru benzer problem var hala edevam eden.
Malı Japonda üretse Hintlide üretse özellikle can güvenliği ile ilgili bir sorun teşkil ediyorsa satılmaması gerekir.
Maalesef memlekette ticaret hukukundaki uzayan / geciken kararlar vs den kaynaklı markalar canları istediği gibi davranıyor.
Soru şu krankı patlayan arkadaş için ne yapacaksınız? Adamın aynası değil krankı patlamış. Başına kötü birşeyde gelebilir di..Çok şükür gelmemiş..
BAzen elma ve armut karışıyor. Bu sorunlar hiç küçümsenecek sorunlar değil. KRank stop etme vs. Çok çok kritik sorunlar.. Benzer sorunlar Hyosung markasındada vardı. Akibetini biliyoruz. Kuralkanın Bajaj a dahli varsa Hintlilere demesi lazım gelir ki biz çok sorun yaşıyoruz şunları düzeltin. Yoksa marka avrupaya çıkamadan gömülecek.
Bu arada Bajaj bu arıza/risk oranıyla. Bulgaristandan öteye zor geçer haberiniz ola..