arkadaşlar 8 bin tl hasar kaydı olan cbr 250 r alınırmı

Sigorta ekspertizi rakamı şişirmez düşürür yani eğer servis 10.000 TL masraf çıkarırsa sigorta en düşük yapan servis ücretini bulup ortalama bir rakam verir 7.000 gibi mesela sonra size eğer bu serviste yaptırmak istiyorsanız üstünü sizin vermeniz gerektiğini söyler.
hayırlı olsun ne diyelim.

Uzak durmanı tavsıye ederım o paraya zaten hasar kaydı olmayanı bulursun. Bide Ankara'dasın burda yok diyorsunda orda yoksa emin ol burda hiç yoktur :D

Madem kaporayı verdin, geçmiş olsun. Ekşi'de olsa şöyle derlerdi : (bkz: sebebi neydi ki ?)

arkadşlar hepinize degerli yorumlarından ötürü sonsuz teşekkürler verdigim kapora zaten 100 tl bişey degil yani onuda geri alabilirim almaktan vazgeçtim çok saolun

Fiyat uygun değil. Madem hasar kayıtlı alıyorsunuz bari uygun olsun. Bir buçuk ay önce 22 bin kmde 2013 model 2014 trafiğe çıkışlı servis bakımlı hasar kayıtsız cbr 250'yi 8900 TL'ye aldım.

arkadşlar hepinize degerli yorumlarından ötürü sonsuz teşekkürler verdigim kapora zaten 100 tl bişey degil yani onuda geri alabilirim almaktan vazgeçtim çok saolun

En ıyısını yapmıssın. 8 bın lıra hasar kayıtlı cbr mı alınır yahu, bı kapı acmayla ımkanı yok o kadar masraf cıkarmasının. Gunlerdır araba bakıyorum malum sıteden, hasar kaydı, degısen gordugum ılanları dırek atlıyorum. Ucuz etın yahnısı pek olur derler, ucuza kapatıyım dıye bu gıbı durumlar goz ardı edılırse satarkende, bınerkende basın boktan kurtulmaz afedersın. Ozellıkle motosıklette ıyıce dıdıklemek gerek, araba gıbı bır teneke kutusunun ıcınde de degılsın, onunden yanından patlayacak bır aırbag yok, en ufak bır ıhmalde canınla kumardasın. Imkanlar el vermıyorsa sezona kadar beklemekte ya da daha makul fıyatlı motorlara yonelmekte fayda var.

En ıyısını yapmıssın. 8 bın lıra hasar kayıtlı cbr mı alınır yahu, bı kapı acmayla ımkanı yok o kadar masraf cıkarmasının. Gunlerdır araba bakıyorum malum sıteden, hasar kaydı, degısen gordugum ılanları dırek atlıyorum. Ucuz etın yahnısı pek olur derler, ucuza kapatıyım dıye bu gıbı durumlar goz ardı edılırse satarkende, bınerkende basın boktan kurtulmaz afedersın. Ozellıkle motosıklette ıyıce dıdıklemek gerek, araba gıbı bır teneke kutusunun ıcınde de degılsın, onunden yanından patlayacak bır aırbag yok, en ufak bır ıhmalde canınla kumardasın. Imkanlar el vermıyorsa sezona kadar beklemekte ya da daha makul fıyatlı motorlara yonelmekte fayda var.

aynen hocam diger türlü bize gardaş olacak gibi o makina

9bin TL verilmez, orası net. Nokta.
8bin TL hasar tamiri görmüş 9bin TL'lik mal olmaz. Bilmem anlatabildim mi?

"8 bin tl gibi bir hasar kaydı çıkıyor fakat motor çok diri ve çok temiz"
O çok diri ve temizse bizim motorlar ne acaba merak ediyorum. Biz de sıfır diyerek mi satalım?

Ayrıca, arkadaşlar sigorta şirketleri fiyat şişirmezler, tam tersine indirmeye çalışırlar.
Son zamanlarda araba ve motor ilanlarında çok fazla "sigortadan para almak için şişirldi" yalanı var, kanmayın. Baya baya patlıyorlar işte sağa sola.

Bi iki ay önce 2013 de perte çıkmış bi jeep aldım. Seninki gibi hasar kayıtlı falan da değil. Pert etmişler, sonra yaptırıp binmişler falan. Şu anda kız gibi. tıkır tıkır. Hasar kaydı var diye alınmaz mı alınır. Gider bakarsın, baktırırsın. Full bi ekspertiz yaptırırsın. Eğer her şeyi süper durumdaysa, kusura bakma ama alternatiflerinden %20-25 daha az para verip alırsın. Sahibi isyan eder belki yahu hiç bir şeyi yok taş gibi fiyat kırmam falan diye ama motorun hiç bir kusuru olmasa dahi sırf bu kazası yüzünden ülkemizde değeri kesin bi o kadar düşer. O kazadan sonra artık ben yaptırdım normal piyasasından satıcam diyen arkadaş polyanna nın akrabasıdır. Ha satabilirse fena şanslıdır. Yine de genelde bu araçları eğer birine farkettirmeden satma durumu yoksa %20-25 ucuza satabilirler. Siz almayın demiyoruz yanlış anlamayın. Ama satarken bi o kadar kaybetmemek için siz de ucuz almalısınız. Bu şartlarda 7 bin'in üstü sizi üzer gibi görünüyor. Doğru karar vermişsiniz bence. Satan arkadaşa bence teklifinizi bu yönde yapın. Satamazsa ilerde sizi bulup o kendi bu fiyatları teklif edebilir. Bu arada yaza çok var.

Güzel abim 8.000 tl normal bir cbr parası yahu... Bence de ki " la gardaş gapora sening olsun ben vazcaydım" ...

8 bin tl hasar kayıtlı 23.000km de 2013 model = 9.000 TL Yuh derim... satış fiyatı kadar hasar kaydı var :)
Biz o zaman motoru çok ucuza satıyoruz. :) :) :)
piyasada her cebe her talebe göre CBR var bence aramaya devam edin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar