Euro'ya yatırın. Mutlaka sabit kur kampanyası gelecektir. Kampanya gelene kadar elinizde euro ile bekleyin.
Motosiklet almak üzere paramı hazırladım fakat dolar euro sürekli arttığı için ne yapacağımı bilmiyorum.Bekledikçe her ay elime 1300 lira civarı para geçiyor düzgün bişey almak için bekliyeyim diyorum artıyor gittikçe fiyat.Sizce ne yapmalıyım?
20 ocaktan itibaren dolar ve euronun dusecegi taraftariyim malum abd deki karmasalar dan dolayi yukselmektedir bu dolar ve turkiyeye sergilenen oyunlarda cabası
Bu saatten sonra dolar düşer.
Merkez bankalarına sınırlama getirildi.
20 ocaktan itibaren dolar ve euronun dusecegi taraftariyim malum abd deki karmasalar dan dolayi yukselmektedir bu dolar ve turkiyeye sergilenen oyunlarda cabası
Dolar altin vs alinmaz bi fiyatlar piyasanin görüp görebileceği en yüksek değerler
Bence paranin yettiği motoru al derim
Bir umut iste![]()
MB iki gun once 1.5 milyar dolar bozdu... 15 kurus geriledi, bir gun gecmeden yine firladi.
MB daha yeni repo ihalelerine sinirlama getirdi... yine 15 kurus dustu...
Bunlar kansere yara bandi yapistirmak gibi oyunlar. Uzun planda seyrin ne yonde olacagi az cok belli. Finansal degerlendirmeleri okuyun... Durum acik.
Veya Sabah okuyup cumhurbaskanimiza guvenip dolar da bozabilirsiniz. Para sizin paraniz.![]()
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017/01/12/merkez-bankasi-rezervleri-artti
Motosiklet almada uzun suredir tavsiyem "ne kadar cabuk o kadar iyi", eger birikim varsa. Yoksa alinmamali. Hatta olasi sikintilari dusunup kenarda birikmis bulundurmak sart bence.
Can siperane mevcut iktidarı destekleyen çok yakın bir akrabam bile bankadaki tüm birikimini dün itibari ile Dolara yatırdıktan sonra artık kimsenin Türk Lirası'na güveni kalmadığı belli.
Yanlış anlamadıysam o akrabanın sevgili Reisi son muhtar konuşmasında "dolar bozmayanda teröristtir" gibisine bir laf etti, gördüğünde söyle bakalım birşey diyebilecek mi!?![]()
Nasil bir psikolojik sinirsa... Daha bu yaz 3'tu. Simdi 4 oldu. 1-2 ay sonra 5. Psikolojimiz sinir tanimiyor...