İyi diyorsunuz haklısınız. Gezmenin makinaya binmenin bir bedeli var

Ama bu zarar bedeli sene içinde benim 1 aylık maaşıma eşit olunca biraz sıkıntı oluyor. Çünkü ben borçsuz bir adama değilim. Maaşım 3 farklı krediye daha gidiyor. Bu da krediyle alınacak. Ben hiç zarar etmeyeyim kafasında değilim asla sakın yanlış anlaşılmasın. Ama mesela 2016 yılı içerisinde CB500F'ten net 1500, CBF 150'den 500, NMAX'tan 500 tl zarar ettim. Bunun içerisinde alım satım masrafları bakım masrafları ve sigorta masrafları ve banka kredisi faizleri hariç. Onları da eklerseniz benim bir maaşımı geçiyor.

Sürekli alıp satmak ciddi zarar yaratıyor, bunu gördüm. Ben bu sene 3 tane motor alıp sattım. Maksat tarzımı belirlemekti. Artık az çok ne aradığımı biliyorum. Aradığım makine CB500X. O da Türkiyeye gelmiyor lanet olasıca. Ona yakın bu sene çıkacak model olan Versys 300 var. Onu da değerlendiricem. NC'ye, Versys'e, MT07 Tracer'a, Vstrom'a param yetse hiç CRF ile uğraşmam. Artık almak ve mümkünse satmamak istiyorum. Bu yüzden çok ince eleyip sık dokuyorum. Bakalım henüz beklemedeyim.
bende senin gibiyim şuan elimde bajaj pulsar ns 200 var 2016 6. ayda aldım rada arazıyede gırmek ıstıyorum cok hard arazici degilim soft bır kullanıcıyım arazide bile acırım makıneye öyle söylıyeyım hard arazıcı olsam aynı paralara wr 250 alırım çok güzel ve güçlü makine crf benım taleplerımı karsılayacagını umuyorum pulsarı almadan mt 25 felan da düşünmüştüm fakat güçlü makıneler oldugu için gözüm korktu yaş 38 çoluk çocuk var riskleri nekadar minimize edersem okadar iyi tuzlada tersanede çalışıyorum kalite kontrol formeni olarak hafta sonları arada pendiğe geçiyorum sen pendik demisin?