- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır motosiklet araştırdım. Şu mu bu mu derken, onun buyu eksik şunun buyu fazlaydı. Derken dün Hondanın malum mistik ilanını gördüm. Bugün bayiye gittim ve CRF 250 Rally'i (teorik olarak) tanıttılar. Yeni tip amortisörleri, ABS'li olması, abssinin iptal edilebilmesi, az yakması, deposunun büyük olması ve en önemlisi küçük Africa Twin olması beni baya cezbetti. Selesi umarım crf 250L kadar rahatsız olmaz. Olursa da artık bakıcaz çaresine 
Bu motosikletle planım küçük bir seyahat motoru olarak ve şehir içinde kıvrak biçimde kullanmak. Çok küçük bir ihtimal araziye çıkarım. İstanbulda yaşadığım için trafik çilesinden kurtulmak adına küçük kaldırımlardan atlamak, çukurlardan rahatlıkla geçmek için ideal gibi.
Daha önce Arkadaşımın XT 660Z teneresini kullanmışlığım var fakat nedense pek sevmemiştim. Titreşim olması, selesinin o kadar rahat olmaması ve (alışamadığımdan olabilir) belirli bir hızda rahat viraj alamamam o motosikletten beni uzaklaştırmıştı. Aksesuar sıkıntısı çekeceğimi zannetmiyorum çünkü sanırım kuyruğu CRF 250L ile aynı.
Tarz olarak bir de Enduro deneyelim bakalım dedim hayırlısı...
Bu motosikletle planım küçük bir seyahat motoru olarak ve şehir içinde kıvrak biçimde kullanmak. Çok küçük bir ihtimal araziye çıkarım. İstanbulda yaşadığım için trafik çilesinden kurtulmak adına küçük kaldırımlardan atlamak, çukurlardan rahatlıkla geçmek için ideal gibi.
Daha önce Arkadaşımın XT 660Z teneresini kullanmışlığım var fakat nedense pek sevmemiştim. Titreşim olması, selesinin o kadar rahat olmaması ve (alışamadığımdan olabilir) belirli bir hızda rahat viraj alamamam o motosikletten beni uzaklaştırmıştı. Aksesuar sıkıntısı çekeceğimi zannetmiyorum çünkü sanırım kuyruğu CRF 250L ile aynı.
Tarz olarak bir de Enduro deneyelim bakalım dedim hayırlısı...