Fatihcim , Ben cehaletini yüzüne vurmaktan sıkıldım sen "yarabbim şükür" demekten bıkmadın.
Motorumun teknik özellikleri aşağıdaki linkte.
Crosstourer-DCT-2015/teknik-ozellikler
Bu boş ağırlığı , benimki üzerindeki çantalar ,aksesuarlar ıvır-zıvır ile 300 ü çok çok geçmiştir.
Merkez kaç konusunda cevap bile vermeyeceğim ,anlatacaklarımı anlayabilmen mümkün değil. Vaktimi boşa harcatma bana.
Allah zihin açıklığı versin.
zeka küpü sanıyosun kendini halbuki benden cahilsin. r6 kaç kilo git bak bakayım. ben şu anki motorumdan korumalar dahil çantayı falan söktüm hafif olsun hatta hafiflikten ziyade motorun merkezine uzak ağırlık yapıpta denge bozmasın diye. ama asıl cahil sensin çünkü eminim bu güne kadar bir kişiye bile topcasenin denge bozduğunu söylememişsindir doğru mu? cevap versene hadi.
bizim burda 600 ve 1000 cc ss yazmaktan elimiz yoruldu sen çıkmış enduro gösteriyorsun, sen değilde benmi cahilim. hem diyorumki ss bir makine asfaltta endoru ve naked motordan daha güvenli sürüş sağlar ve bunun aksini idda edemezsin. gerek rüzgar sıyırma gerek yol tutuşuyla asfaltta ss öndedir.
bunları öğren ondan sonra bana cahil de.
bakın abiler sizi üzmek istemiyorum ama ben haklı olduğum halde birde beni cahil bilmezin teki yapıyorsunuz. ama sizin eksiklikleriniz hiç dile gelmiyor.
yanlış yazdım diye bilmiyor sınıfınada koydunuz ya helal olsun size. r6 1000cc değil onu bilmiyorum sandınız dimi? hayır öyle sanmadığınızı biliyorum bundan eminim

işinize öyle geldi ve beni aşağılamak için koz geçti elinize ama siz bana daha çok koz veriyorsunuz, ben sizi aşağılamak istemiyorum ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
Konuya bir de şu açıdan bakmak lazım.
Ani hızlanmalar yapmayacak, 200 km üzerine çıkmayacak kullanıcı neden 600cc, 1000cc SS motor alır? maximum 140-150 yapacaksanız, yumuşak kullanacaksanız zaten bu kadar para verip bu motorları almanıza gerek yok, hepiniz bu kadar zengin misiniz de 120 km le gitmek için 40-80 bin tl para veriyorsunuz?
600 cc, 1000 cc SS alan adam ani hızlanacak, 200 km üstü süratlere fırsat buldukça çıkacaktır. 200 KM üstü bırak SS kullanmayı, el arabası bile kullansan bir gün bir yerde ölürsün demektir.
tipi ve otoruş pozisyonu, sesi, vücudumun ihtiyaç duyduğu o adrenalini bana verebilmesi. motorda yatık olarak sürmeyi severim ben. tiplerini çok seviyorum.
ani hızlanmaları seviyorum ama yamaha mt-07 yerine cbr600rr isterim. sanırım mt-07 daha atik ama ben ss makine severim.
bilirsiniz ss makineler farklıdır ve benim hoşuma giden şeylerde bu farklar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
Çok geç, o zaten yapıldı bi kere. Hem farklı deyip durmayın, Fatih ülkemizin özeti.
Kimileri okuyarak, dinleyerek, izleyerek değil, direk tecrübeyle öğrenir, ki en etkilisi de odur. Biraz tehlikelidir ama olsun.
Hepimiz Fatih'iz, hepimiz tecrübe ederek öğreniyoruz. Allah sonumuzu hayretsin...
abi allah aşkına siyasetle bunu bir tutma, benim siyasetle fazla işim olmaz.
gözünüzü seveyim teknik terimler kullanıyorum bunları niye görmüyorsunuz, asıl çomarlık sizdeki işte.
ben motoru tecrübe ederek öğrendiysem trafikte neden kaza yapmadım? kaza yapmamayı tecrübe etmem için kaza yapmam lazım. çok boş konuşuyorsunuz. mantıklı şeyler yazın vallahi haklısınız diyeceğim hemen şimdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
Sayın Okan Hocam, ayni zamanda Meslektaşım. 1.sayfadan 6.sayfaya kadar tum yorumlari okudum. sizin ve COQ hocamin yazdığı şeyleri kitap okuyormuşçasına okudum. Sonuç olarak paramı toplayıp eğitim almaya karar verdim. Sizin gibi insanlar daha samimi söylemek gerekirse abilerimiz bizim için hazine değerinde. Türk toplumundaki ben en iyisini bilirim mantığı maalesef burdada var. Ama umarım sizin gibi abilerimizin bayrağını ileride de biz alacağız. Bu arada fatih kardeşim. Merkez kac kuvvetini öğren de gel dediğin adam elektronik mühendisi. Zamaninda Ne Linear integrated circuitler ne differantial Equations çözmüş adam. Bil istedim
madem bu konularda bilgili peki niye her insanı genelleme yapıyor? hey gidi hey, ben ne ustalar gördüm daha ön dişlinin büyüyünce serilik düşüreceğini bilmiyor. ben ne doktorlar duydum hastanın karnında makas unutmuş. ben ustayım mühendisim öğretmenim demeyle olmaz. icraat olcak. tutarsız yorumlar görüyorum ben şu anda sadece. ben diyorum ki 125cc scooter ile başladım. ben başlarken hiç büyük cc düşünmedim aklımdan geçmedi.
ama yapan insan yapar, insan sınırlarını kendi koyar. bizim adamlar skorskiye takla attırmış insanlar, en alcak uçak uçuşu yine türklerde. bir insan yapabilirim derse yapar. bir insan istedikten sonra başarır, neyi başarır?
1- hızlı sürmeyi başarabilir
2- güvenli sürmeyi başarabilir
3- ekonomik sürmeyi başarabilir
4- sürmemeyi başarabilir
bak insan sınırlarını kendi koyar ama hırs ile değil, disiplinli ve sıkı çalışma ile.
yani beni gömdünüz yerin dibine, ben kimim?
bu konunun yazısını destekliyorum sanmayın, ben buradan başlangıç motor önerisi yapılmaz diyorum bu kadar. bu sitede başlangıç motor önerisi yapmayın. adam 150 likler arasında tercihte sıkıntı yaşıyorsa önerin ama gidipte 200 yada 600 ile başla kelimesini kullanmayın çünkü bunlar YANLIŞ. çünkü insanı tanımıyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Fatih parti kur oy verelim reis. Tam bir fenomensin. Cidden forumun farklı bir rengisin. Adam gibi adam Fatiih takipteyizz
moderatörlük seçimleri ne zaman?