2017 Euro 4 nedeniyle gelemeyecek motorlar

R25 için bir bilgi var mı peki? Barkın Bayoğlu'nun dediğine göre hatta espirili bir dille söylüyordu nah alırısınız diye merak ettim :D

O zaman 2017'yi es geçiyoruz, 2018'e hazırlanıyoruz olayı hikaye. Yoksa yok yani?

Bence öyle. Yada fabrika ve planlama kapasitesi yetmediği için markaların 1 yıl boyu o motoru satamamayı göze alıyorlar. Esasen alınabilecek bir risk, eğer motoru son 1-2 yılda çıkarmadılarsa eğer euro 4 ile birlikte teknolojik revizyon ve makyaj yapmaları içinde bir fırsat olur. (R25 gibi bazı ülkeler için çıkarılmış motorlardan bahsetmiyorum.)

*Euro 5 dalgası geldiği zaman, elektrikli motorların ciddi anlamda yayılacağını ve benzinli araçlardaki üretim işlerinin çok zorlaşacağını düşünüyorum.

İyiki bi sıfır model r25 alacaktım.Krediyi çektim herşey hazırdı bir gün bi yazı okudum herşeyden soğudum.Türkiye'de ki politikaların hepsi aynı ya kimseyi dinleme al motoru et zararı ya da milletin dediğini dinle 4-5 ay bekle sonra git yine aynı motoru zamlı fiyatından al ne yapmak gerekiyor çözemedim.

Şu sıralar bende ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Herşeyi planlamıştım aslında şubatta cbr 250 RR alıcaktım, motosikletimi bile kasım başında sattım (pulsar 200 ns) fakat malum durumdan dolayı çadır karıştı. Şu an Nakit param hazır r25 almayı düşünüyorum bayi ile anlaştık vs birçok kişi hiç bekleme al diyor ama benim içimde garip bi his var. Euro4 konusu hala net değil firmalara ve söylemlerine güvenmiyorum, önümüzde 2017 var fuar var motosikleti alsam bile 3-4 ay yatıcak. Bir yandan döviz kuru falan... kafam allak bullak offff var mı tavsiyeniz?

......Euro4 konusu hala net değil firmalara ve söylemlerine güvenmiyorum.....

euro4 den bize ne yahu onu uygun olmayan modellerini ithal edemeyecek firmalar düşünsün..

resmi yoldan ithal edilen vitrindeki mala parayı bastırır trafiğe çıkarsın..

param var ama böylede bir derdim var diye boşuna üzülme,en buyuk dert parasız olmak,onu demek istedim :)

Honda cbr 125 te geçememiş sanırım.o tarz kaliteli, sıfırlarda en uygun fiyat spor oydu.
Bende bir uğursuzluk var galiba.
Türkiyede yenilik demek zam,vergi,para demek.
Herkes hayalini 2018'e saklasın.ancak yetişiriz.
O zamanda başka birşey çıkar.

Kemal Sunal filmlerinde başlık parasını denk getirince kız babasının o fiyat geçen seneydi demesi gibi oldu.

Harley-Davidson 2017 modellerinin tamamı Milwaukee Eight motor bloğuyla güncellendi. Euro 4 emisyon sınırlamalarına da uyduğundan 2017 modellerde fire yok. 600 'lük yarış motorlarının devri kapandı sadece ancak ileride nasıl gelişmeler olur bilemiyorum.

Şu sıralar bende ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Herşeyi planlamıştım aslında şubatta cbr 250 RR alıcaktım, motosikletimi bile kasım başında sattım (pulsar 200 ns) fakat malum durumdan dolayı çadır karıştı. Şu an Nakit param hazır r25 almayı düşünüyorum bayi ile anlaştık vs birçok kişi hiç bekleme al diyor ama benim içimde garip bi his var. Euro4 konusu hala net değil firmalara ve söylemlerine güvenmiyorum, önümüzde 2017 var fuar var motosikleti alsam bile 3-4 ay yatıcak. Bir yandan döviz kuru falan... kafam allak bullak offff var mı tavsiyeniz?

Sene olacak 2017 hala ABS'siz motor mu düşünüyorsunuz? Artık yıl ilerliyor yaptırımlar ilerliyor kazalar artıyor teknoloji ilerliyor, eski teknoloji ürünler almayın, sizin işinize yarayacak güvenliğinizi koruyacak aletler alın bu benim tavsiyemdir...

Çinli CG motorlar uyuyor mu? Bajaj veya hero modelleri uyuyor mu? Ybr125 , cbf150 uyuyor mu? Hep büyükler konuşuluyor? Saygılar.

R6 euro 4 uyumlu olarak üretildi belki diğer markalarda 600cc de önümuzdeki yıllarda değişiklige gider veya 600cc SS pazarındaki tüm müşteri yamaha kalır.

Harley-Davidson 2017 modellerinin tamamı Milwaukee Eight motor bloğuyla güncellendi. Euro 4 emisyon sınırlamalarına da uyduğundan 2017 modellerde fire yok. 600 'lük yarış motorlarının devri kapandı sadece ancak ileride nasıl gelişmeler olur bilemiyorum.

Ağzınızdan damlayan balı biriktirip satın!

Bence 2017'yi es geçip 2018'de Euro 4 uyumlu satmanın mantığı yok. Bence 2017'de satılmayacak modelleri ya Avrupa'dan komple çekecekler, ya da bir yapalım tam yapalım mantığıyla Euro 5'e uydurup 2018'de öyle pazara sokacaklar.

Diğerlerini bilemem ama yamaha r3 ve mt3 modellerini türkiye ' ye sokar . kan kaybetmek istemez hele ki r25 ve mt25 ten sonra

Bu euro 4 muhabbetiyle ilgili muhabbet açılınca yaşlıca bi motorcu abimizin " Olan Cruiser'cılara oluyor" dediğine kulak misafiri olmuştum...
Zaten yok denilecek kadar azdı sıfır japon cruiser, artık tümden silinir bu gidişle.

Hyosung GW250 falan da yok ozaman artık, 1 tane Cruiser vardı zaten. EURO 4 iyi hoşta bu abs muhabbeti doğru ise fiyatlar ne olacak acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar