O zaman 2017'yi es geçiyoruz, 2018'e hazırlanıyoruz olayı hikaye. Yoksa yok yani?
......Euro4 konusu hala net değil firmalara ve söylemlerine güvenmiyorum.....
Şu sıralar bende ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Herşeyi planlamıştım aslında şubatta cbr 250 RR alıcaktım, motosikletimi bile kasım başında sattım (pulsar 200 ns) fakat malum durumdan dolayı çadır karıştı. Şu an Nakit param hazır r25 almayı düşünüyorum bayi ile anlaştık vs birçok kişi hiç bekleme al diyor ama benim içimde garip bi his var. Euro4 konusu hala net değil firmalara ve söylemlerine güvenmiyorum, önümüzde 2017 var fuar var motosikleti alsam bile 3-4 ay yatıcak. Bir yandan döviz kuru falan... kafam allak bullak offff var mı tavsiyeniz?
Harley-Davidson 2017 modellerinin tamamı Milwaukee Eight motor bloğuyla güncellendi. Euro 4 emisyon sınırlamalarına da uyduğundan 2017 modellerde fire yok. 600 'lük yarış motorlarının devri kapandı sadece ancak ileride nasıl gelişmeler olur bilemiyorum.
Bu euro 4 muhabbetiyle ilgili muhabbet açılınca yaşlıca bi motorcu abimizin " Olan Cruiser'cılara oluyor" dediğine kulak misafiri olmuştum...
Zaten yok denilecek kadar azdı sıfır japon cruiser, artık tümden silinir bu gidişle.