Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saati demek hafızaya alamamışsınız ondan saat 1:00 de başlıyor.
Teşekkürler,tekrar deniyeceğim.
saati demek hafızaya alamamışsınız ondan saat 1:00 de başlıyor.
Teşekkürler,tekrar deniyeceğim.
Benimde öyle akü den yapıyormuş kışın binmeyeceğim için şimdilik yaptırmadım yaza doğru yaptırcam akünün 2 yıl garantisi varmışBen saat ayarini yapıyorum fakat her marsta gosterge kendini sifirliyor 2 3 sn sonra geliyor . 05 vsvs bir hata veriyor
Mars yaparken amperimi yetmiyor acaba degisince düzeliyor muBenimde öyle akü den yapıyormuş kışın binmeyeceğim için şimdilik yaptırmadım yaza doğru yaptırcam akünün 2 yıl garantisi varmış
Öncelikle geçmiş olsun...Devir daim pompasının keçelerinden yağa su radyatör suyuna yağ karıştı motoru bıraktık piston krank falan bir sürü parça değişti şanzumandan ses geliyordu dişliler değişti gel gelelim sıfır motor yapıldı garantiden ama ne sesi eskisi gibi nede gidişi rampada falan bi aptallaşıyor motor rodaj yapıyoruz yeniden bakalım daha ne çıkartıcak şanzuman dişlisi 5 binde 6 vites değişti 8200 de 5 vites değişti sıfır motor yapıldı hakkımızda hayırlısı haftada 1 kullanıyorum canınıda almıyorum bu km nasıl bu hale geldi anlayamadım garanti varken garantiden yapılıyorda garanti bitince güzel masraf açar bütün bakımları ve ara bakımları günü gününe yapılıyor sorunun temeli 10 tl bile olmayan conta..
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yaklaşık 2 aydır falan motoru gaz vermeden çalıştıramıyorum, servis bu duruma bir sıkıntı çıkarmıyor ve normal olarak görüyor. Fakat özellikle bu soğuklarda motor bir gece beklemiş bile olsa çalıştırırken ciddi ciddi gaz vermem gerekiyor. 2 ay öncesine kadar sadece marşa basarak çiçiçuv edip çalışırdı fakat artık en iyi havada bile ufacık gaz vermem şart oluyor. Sizde de durum böyle mi acaba? Bir de ne önerirsiniz bu durum karşısında?
Güvenli sürüşler.
Herkese hayırlı akşamlar servis simgesini ekrandan nasıl kaldırıyoruz şu anahtar şeklinde olan simgeden bahsediyorum int de videosu var baktım ama nedense dönmedi o simge nerde yanlış yapıyorum bilen birisi açıklayabilir mi ?

Daha değiştirmedim ama iki servise sordum ikiside aküden dediMars yaparken amperimi yetmiyor acaba degisince düzeliyor mu
yazılım yüklendi ise gaz vermeden çalışmaz, hafif gaz vererek çalıştırmanız lazım.
bende yazılım yüklettim fakat hiç gaz vermeden çalışıyor,üstelik bir hafta çalışmadıgı halde tek marşta çalışıyor.
yazılımdan sonra sadece topspeed düştü 135 km yapıyordu şimdi 125 km yapıyor.sürat merekım olmadıgı için önemsemiyorum ara sıra çevre yoluna cıkınca 3-5 dakika tapagaz gidiyorum.
yazılım yüklendi ise gaz vermeden çalışmaz, hafif gaz vererek çalıştırmanız lazım.
bende yazılım yüklettim fakat hiç gaz vermeden çalışıyor,üstelik bir hafta çalışmadıgı halde tek marşta çalışıyor.
yazılımdan sonra sadece topspeed düştü 135 km yapıyordu şimdi 125 km yapıyor.sürat merekım olmadıgı için önemsemiyorum ara sıra çevre yoluna cıkınca 3-5 dakika tapagaz gidiyorum.
Saat aynen öyle. 1-2 kere ayarladım ama baktım saat ayarı yapmanın sonu yok bıraktım saat yok farzediyorum :mrgreen:Pulsardaki saati düzeltip hafızaya alıyorum fakat kapatıp açtıktan sonra 1.00 dan başlıyor bilgisi olan varmı acaba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
Amin,cümlemize kazasız belasız yolculuklar.
Benim servisim zaten toplamda 2 yazılım olduğunu söylüyor birine eski birine yeni diyorlar. Yeni dediğim de haziran ayında gittiğimde yine buydu yani pek de yeni sayılmaz ve bende de o yüklü. Fakat ben bi ara iki yazılımı da kullandım ve hiçbirinde topspeed 135 olmadı bende. Sizde nasıl oluyor da 135 in üstünü göremiyorsunuz ki ben 155 gördüm düz yolda maksimum ama şu ara azıcık zorlamayla 140küsürler ve biraz zorlamayla 150 görüyorum. Hatta daha dün gördüm. Hele hele 125 e düşmesi daha da ilginçmiş bir sorun bence.