- Motosikleti
- 2013 Honda Cbf150
Arkadaşlar cbf ile ilk uzun yolumu yapmış bulunuyorum. Bursa- Ankara arası gidip geldim eşimle birlikte. Toplamda da 1000 km yaptım motorla. Biraz yorucu oldu ama bol mola vererek sıkıntısız bir şekilde seyahati tamamladık. Motor çok şükür bir sıkıntı çıkarmadı. Ortalama hızım 90 km 'ydi. Sonuç olarak ilk uzun yol seyahatim Eskişehir Sivrihisar arası dümdüz iğrenç ve sıkıcı yol hariç mutlu sonla tamamlandıbu arada motorum 12000 km oldu. bakım zamanı geldi. bursa honda servisi 150 TL civarı tutar dedi normal midir? birde gösterge aydınlatmam kesildi. ustalar gözümü korkuttu işçiliği çok tutar diye. sanırım cbflerde sık sık ampul patlatma kronikmiş. artık bakacağız bir çaresine. herkese bol cbfli günler.
![]()
Kaliteli Yağ 30 TL.
Buji 20 TL.
Hava Filtresi 10 TL.
Malzeme Toplamı 60 TL. Kalanı İşçilik fiyatı. Bunları yapmak ne kadar zaman alır. 15 dakika. Sen karar ver fiyatın normal olup olmadığına.
Gösterge ampüllerini değiştirmek için kafanın komple inmesi gerekiyor. 5 tane ampul var hatırladığım kadarıyla.
Ben kendim değiştiriyorum. Mutlaka ampüllerin hepsini yenileyin. Yoksa yeni ile eski arasında çok fark olur.