Çanakkale kamp yerleri tavsiye

Merhaba arkadaşlar bayramda çanakkaleye gidicem tabiki kamp olacak tavsiye edeceğiniz kamp yerlerini paylaşırsanız sevinirim.Ücretli kampinglerde olabılır.Özellikle gelibolu yarımadası tarafı tercıhımdır.:)

Valla arkadaş ben geçensene gökçeadaya gittim arabamla,limanın yaninda kabatepede bir kamp yeri vardi ama,oradaki güvenlik görevlisi arkadaşa sorduğumda bu yıl çadır kampı yasak demişti,araştırmadan gitmederim,hiçbirşey bilmiyorsan kabatepe liman görevlileri nin telefonunu bul ve sor,ama benim için farketmez diyorsan senbilirsin,selamlar,

Nocamp var seddülbahirde ben çok memnun kalmıştım tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öyle çok amlı şamlı bir yer sayılmaz ama ben çanakkaleden geçerken küçükkuyuya uğruyorum, sessiz sakin ve buz gibi bir denizi var.

8 senedir her yaz güneylide kalırım eğer motorunuz varsa her koy size farklı bir ülke gezmiş tadı verir kesinlikle tavsiye ederim. Ama Deniz direk keser çok soğuktur 😂😂😂

Valla arkadaş ben geçensene gökçeadaya gittim arabamla,limanın yaninda kabatepede bir kamp yeri vardi ama,oradaki güvenlik görevlisi arkadaşa sorduğumda bu yıl çadır kampı yasak demişti,araştırmadan gitmederim,hiçbirşey bilmiyorsan kabatepe liman görevlileri nin telefonunu bul ve sor,ama benim için farketmez diyorsan senbilirsin,selamlar,

Kamp açıldı, fakat kalabalıktan cehennemden farksız oluyor :)

F54

ben olsam çanakkale de camping te kalmam :p
göt yiyorsa ıssız kuytu köşede kalırım :) para vermem...
neden mi
bi arkadaş gelibolu da askerlik yaptı değişik değişik şeyler anlattı :p

Dardanosta sun san camping var geçen bayram 1 gece orada geçirmiştir kendi cadırın varsa 20 lira verip günlük kamp atıyorsun motorun falanda güvende oluyor çadırın yoksa 40 mıydı 50 miydi neydi çadır alıyorsun hijyen takıntını bilemem pek hijyenik bulmadım birde odalar var pazarlık gücüne bağlı 100 tl ye kapatmıştık 3 kişi geceyi orada geçirdik denizi pek girilir gibi değil çok sıglık ama akşam at denize masanı sandalyeni misler gibi gece gel gitten adalar oluyor deniz çekiliyor sabah bi bakıyon sular altında gene biz bi gece dinlenmek için konakladık gayette güzeldi hem kafan motorda da olmuyor motprcularda geliyor aile ortamıda var
LQZ8XZ.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
ben olsam çanakkale de camping te kalmam :p
göt yiyorsa ıssız kuytu köşede kalırım :) para vermem...
neden mi
bi arkadaş gelibolu da askerlik yaptı değişik değişik şeyler anlattı :p

Ne anlattı çok merak ettim. Biraz bahsetsene :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilirsin çanakkale de çok efsanevi savaşlar oldu onunla ilgili ruhlar hayaletler vs işte
kimine hurafe gelebilir fakat ben böyle şeylerin olduğuna inanıyorum
fakat korkmam ..

Fakat korkanlar olabilir. :queen: Çok dillendirmemek lazım. :rendeer:

bilirsin çanakkale de çok efsanevi savaşlar oldu onunla ilgili ruhlar hayaletler vs işte
kimine hurafe gelebilir fakat ben böyle şeylerin olduğuna inanıyorum
fakat korkmam ..

Tam olarak nerede yaptı ki askerliğini arkadaşın ? :D Yıllardır dolanır bu hikayeler ortalıkta.

dediğiniz yerlere bakayım kendı kamp setım var kampıng daha güzel olur aklım motorda kalmaz hemde wc filan çogunda var en azından yemek sıkıntısıda pek olmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

Kabatepe gecıci süre hizmet veremiyormus bilginiz olsun =)

Kabatepe orman kampı son üç yıldır kapalı benim bildiğim kadarıyla açılacağı da pek benzemiyor .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar