Almayı düşündüğüm bir model ve ilk motorum olacak. Çevremdeki motor kullanan arkadaşlarım sakın alma alırsan elinde kalır, sahibinden de bile doğru düzgün satılık ilanı yok çünkü alan bir sene sonra hurdaya ayırıyor dedi. Ne yapsam bilemedim. Birde kullananlar yakıt olarak nasıl? Bu motorun beni en çok arka disk olması almaya itiyor.
5 yıl garantili motor HOnda Yamaha Kawasaki Suzuki HArley Hangi firma 5 yıl Garantili ürün satıyor ?
5 yıl olayı şurdan geliyor "TÜRKİYE YE ÖZEL GARANTİ " Türkiyede HERO Fabrika Kurup Avrupa ve Rusyaya HERO satmaya hazırlanıyormuş Üretim Türkiyede Olacağı için PArça Zebil olacak Hatta 2 günde İstenilen parçayı temin edilmezse Sonraki günlerde Getirilen parça ücretsiz takacaklarını iddaa ediyorlar (Garanti kapsamı dışındaki parça değişimleri yani)
HERO yu 1 yılda Hurda olur diyen Ya TVS cidir Yada Bacac cıdır

RAKİP istemiyor Onlar işe yaramaz Bizimki en iyisi Palavraları
TVS yada BACAC Bayisine gidin ve Honda düşünüyordum da bu daha iyiymiş falan diyin ve 1 saat Karalamaları dinleyin Yağ yakmasından tutun Sağı solu pas içinde kalır Hepsi ÇİN MALI Honda da Yamahada Bitti artık Diyeceklerdir (Lütfen deneyin Honda ve Yamaha %100 Çin malı Firma İsmi kaldı Çıkardıkları hep çin malı diyecekler Ben bunu 1 TVS 3 farklı Bacac Bayisinden Özellikle Söylesin diye Yem atıp duydum HONDA düşünüyordumda bu model daha iyiymiş Diye Konuya girin ve Dinleyin

Güzel ""hikaye"" anlatıyorlar Hint Malı motor Satıcıları)
HERO nun öyle bir O kötü Bu bitik Şu Yanık İddaası yok Birilerinin üstüne basarak ağaşılayarak değil " BİZ MALIMIZA GÜVENİYORUZ 5 YIL SORUNSUZ BİNECEKSİNİZ SORUN ÇIKARIRSA ÜCRETSİZ YAPARIZ" diyorlar
Bence Alınabilir 2.elini bulursan Güle oynaya al Daha HUNK piyasaya gireli kaç gün olduki Nisan 2016 da geldi diye biliyorum