Hero Hunk'u sürücü kursunda A2 eğitim aracı olarak aldım. ilk izlenimlerime gelince, Titreşim var fakat rahatsız edici değil, arka disk fren çok iyi olmuş, motorun hızı şuan 98 km yi geçmiyor, fazla rüzgarlı havalarda dikkat edin sallıyor.özellikle tek kişi olunca rüzgar tehlike yaratıyor. gazlı amortisörler çok rahat sürüş keyfi sağlıyor.motorun sesine bayıldım, torku 150 cc lik motora göre çok güzel, boyunuz 1,70 altındaysa biraz yüksek geliyor. yaz ayında bile olsa jikleyi çekmeden zor çalışıyor, ayak frenini sevmedim, ayağın sabit kaldığı yer ile pedala basılan mandal arası mesafe kısa olmuş, bide pedalda boşluk yoksa ,devamlı frene basarak gitmek durumunda kalınabiliyor, frene basmamak niçin ayağı kasıyorsun, buda rahatsızlık veriyor, fren pompasının orda ayar somunu gördüm, kendim ayarlayım dedim anahtar girmiyor, sökmek lazım. Ayrıca yeni ehliyet yasasına göre A2 eğitim araçları 11 kw üzeri olmak zorunda ancak trafik polisi buna bakmıyor,milli eğitimin yönetmeliği farklı trafik kanunu farklı. 125 cc üzeri motor kullanacaksanız mutlaka A2 ehliyetiniz olmalı.