arkadaşlar ist /anadolu yakasında yıldız bakkal ışıklardan tepe natilius a giden (üsküdar istikameti) yol üzerinde yıldızbakkal ışıkları geçince 100 m ılerde sağda spot motor var.benim motorun ıkıncı bakımı ve cok menmunum.adam işini gerçekten cok sevıyo bakım esnasında yanında durup adamı izleyin hak verırsınız.paranın peşinde değil.güvenilir bi yer .
gugukk yanlış düşünüyorsun araba yada motorsikletin mantığı farklı değildir aynıdır ikiside sonuçda içden yanmalı pistonlu motorlardır ve yağlama etkeni de burda başlar zaten yağlama prensibide ikisinde de aynıdır değişmez firmalar motor siklet için tabiki farklı yağlar üretebilir ama yağın içindeki mühteviyatın o kaar farklı olucağını sanmıyorum sadece pazarlama stratejisinden öteye gidicek bir şey olucağınıda tahmin etmiyorum firmalar her zaman boşlukdaki alanlarıda doldurp burda lider olmak ister buda bence bunan ibaret motorsikler yağını castrol üretmese mobil üretip bu sektörü kapatıcakdı yada başka bir marka tamamen bence pazarlama ile ilgili bence motorda katkı malzemesi kullanmadıkdan sonra firmanın önerdiği ölçüdeki hangi yağı kulanırsan kullan bir sorun çıkarıcağını sanmam tabi kalitelisini kullanırsan daha iyi onların içinde motor koruma üniteleri falanda oluyor.
Burdayız OĞUZ KAĞAN merak etmeYa ben bişey sorayım: malum ehliyeti kaptık artık geziyoruz ama benim bi sorunum var yolda giderken zıplaya zıplaya gidiyorum. sanik tekerde bişey var oraya gelince zıplıyo sonra tekrar iniyo (( tahminim ön çamurluk tekere çarpıyo )) böyle bi sorun yaşayan var mı ?? Ve de sizce neden böyle oluyo olabilir?? Herkese keyifli sürüşler
![]()
Burdayız OĞUZ KAĞAN merak etmeYa ben bişey sorayım: malum ehliyeti kaptık artık geziyoruz ama benim bi sorunum var yolda giderken zıplaya zıplaya gidiyorum. sanik tekerde bişey var oraya gelince zıplıyo sonra tekrar iniyo (( tahminim ön çamurluk tekere çarpıyo )) böyle bi sorun yaşayan var mı ?? Ve de sizce neden böyle oluyo olabilir?? Herkese keyifli sürüşler
![]()