Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Evet Beyler, N'apıyoruz yarın?

herkese selamlar 3-4 yıldır sym gts evo kullanıyorum ancak uzun zamandır beğendiğim honda integra s veya nc750 x dct ye geçmek istiyorum.Ağırlıklı olarak şehiriçi kullanım olacak ve artçılı kullanıyorum tavsiyeleriniz ne yönde olur ?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Yuh, karga bokunu yemeden :)

9 yapalim mi?

Ayrica dudullu shell nere ola ki?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Shell yolun ters istikametinde kaliyor ama neyse, doneriz :)

Gorusuruz.

Liste Şekilleniyor:
1-Murat Ustaoğlu
2-parolakan
3-Olcay Avşar
4-Mehmet Enis Üstündağ
5-Serhat Güneri
6-Hakan Konakçı

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
E hani kimse yok?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------

Du bakim kirmizi bi tane geliyo :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Eğlenceli bir gezi oldu. Katılan tüm arkadaşların ayağına sağlık. Katılmayıp destek olanlara teşekkürler. Hem katılmayıp hem de baltalamaya çalışan bazı abilerimiz vardı; adını söylemiyim kullanıcı adı oXXo :) Onun da yüreğine sağlık:) Bir gün önce de beraberdik.
Dün sabahki hadise için de Honda'yı aradım. Cevap bekliyorum. Paylaşırım gelişmeleri.

Arkadaşlar merhaba,

Gezi günü için önceden yapılmış başka bir plan olduğundan katılamadım. Bir sonraki geziye inşallah.

Pazar sabah 8.30 - 9 sıralarında 1 köprü yolu üzerinde önce selamlaşıp sonra köprüye kadar hızlı tempo beraber geldiğimiz arkadaşa selamlar olsun. Gerçi ben pek onu yakalayamadım ama :king:

Arkadaşlar merhaba,

Gezi günü için önceden yapılmış başka bir plan olduğundan katılamadım. Bir sonraki geziye inşallah.

Pazar sabah 8.30 - 9 sıralarında 1 köprü yolu üzerinde önce selamlaşıp sonra köprüye kadar hızlı tempo beraber geldiğimiz arkadaşa selamlar olsun. Gerçi ben pek onu yakalayamadım ama :king:

Kırmızı 2016 Nc mi? Seni geçen bendim :)

gezdiğiniz gördüğünüz sizin olsun bize yediklerinizi anlatın :cherry: hani foto arkadas gezi gezi diyonuz bi fotoyla iş bitermi ben tatilden dönerken 80 tane nc gördüm bende cekilirdim yolda foto:queen:

bu arada sym joymax ile bi takas geldi değerlendirsemmi acaba

Herkese teşekkürler ,

Buluşma aralarını uzatmamamız dileği ile :wiinkk:

VE5E4q.jpg

byAynY.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar