bende ilk aldığımda titreşim vardı , 7000 devirlerde artıyor biraz , yağı değiştir ben castrol kullanıyorum ,pekte memnun sayılmam ama yüksek devir kullanmıyorum , yağ 3000 e yaklaştımı arkadaşın dediği gibi vitesler çat çut ediyor ,çabuk ölüyor yağ normaldede viteslerin çat çut etmemesi için hızlı bir darbe ile vites geçirerek gitmek lazımArkadaşlar merhaba. 1 ay önce sıkıntılı r25 den kurtularak aranıza katılmış bulunmaktayım.Ninjayla ilk izlenimlerim çok olumlu fakat son zamanlarda titreşim arttı ve yağını ilk kez değiştiricem. Yağ eksiltme gibi olaylar duydum km 11000 küsür serviste yaptırıcam değişimi. Biraz araştırdım forumda ama herkesden farklı gördüm. Benim sorum hangi yağ uygundur kendi istediğimiz yağı serviste katabiliyor muyuz ve başka nelerine baktırmam lazım sonucta 2. El motor içime sinsin istiyorum
şimdiden teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------
Arkadaşlar şu ilan için ne düşünüyorsunuz?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...aki-ninja-300-special-edition-324289193/detay
sizce alınırmı yani KM bazında soruyorum, 2 yıl kullanmayı planlamaktayım ve aktif kullanıcıyım binmediğim gün yoktur günlük git gel 30km yol yapıyorum iş için üzerinede arkadaşlarla hemen hemen her gün geziyoruz gezmesek bile ben tek geziyorum oda bir 30 km falan yapsa günlük rahat 50km ve üzeri yapıyorum.
2 Yıl kullanıcam bakım ücretli sıkıntı değil sadece motorun ne bileyim ciğeri sönermigidişi duruşu bozulurmu bişi olurmu?
Mesela bir abimiz FZ8 için daha 30-40'bin kmler başlangıç demişti.
Peki bu motorda ne kadar km yapabiliriz? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar, fz8 alıcaktım kredi o kadar çıkmayınca mecbur ninja 300 alıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Ekspertiz yaptırıyorsun, kawasaki servisini ara randevu al motoru götür onlar tepeden tırnağa kadar kmler bakımlar her bir şeyi kontrol edip sana söylüyorlar ona göre ekstra bir masraf çıkarsa fiyattan düşer adam çıkmazsa gönül rahatlığı ile binebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Evet bişiler yazarsanız iyi olur arkadaşlar bir ilgilenelim şu ölü konuyla yani bir bilgi istedik kaç saat oldu![]()
alma