- Motosikleti
- Triumph Tiger 900GT
gitmiş görmüş kadar olmadık ki biz de gidelim
tekerine sağlık
Otele vereceğin paraya kamp çadırında kalsaydın demekki 4110 km daha gidibilirmişsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Kanıma girdinhemen rota oluşturdum toplam 2.200 km gibi çadır kuranlar felan varmıydı oralarda
![]()
ilk defa bu kadar uzun gezi yazısı gördüm. hepsine bakıp okumamam 1 saat kadar sürdüvalla söylenecek çok şey varda gezi boyunca kaç kilo aldın dostum
![]()
Çook güzel bir gezi olmuş, 15 agustosta bende kız arkadaşımla Karadenız turuna cıkıyorum Ist dan Kastamonu son durak hopa şeklinde birkaç sorum olucak yanıtlarsanız cok yardım edersınız bana
1- Hangı otele kaç para verdınız hatırlıyor musunuz? Pansıyonları oraya gıdıncemı buldunuz? Çadırdan vazgeçtik fakat otel konaklamaları bookıngde çok pahalı gozukuyorda
2- Rotayı maps uzerınden paylaşır mısınız bıze cok yardımcı olur
3- Yagmur durumu nasıldı ?
Gezi çok güzel, ancak bi tane kendi resmin yok selfie yapamıyonmu![]()
cok guzel bır gezi olmuş zevkle okudum
sorulmaz belkı ama toplam masrafınız ne oldu nekadar harcadınız paylaşırsanız sevinirim
benim en çok istediğim tatili yapmışsınız.tebrik ederim.aynı yolu ve güzergah arabayla yapılabilirmi?arabayla nerelere gitmek tehlikeli olur acaba?
Çadır kuranlar vardı abi etrafta. Yaylalarda kurulabilir Karadenizde. Ya da göl kenarlarında sıkıntı yok.
Gezi boyunca 1-2 kilo vermişimdir abi almak yerineBöyle gezilerde günde 2 öğün yiyorum sabah kahvaltıyı sağlam yapıyorum sonra bir de 4-5 gibi yemek yiyorum o kadar. Çok aktif olduğumdan yediklerim eriyor gidiyor yarım kilo etleri götürmeme rağmen
Eyvallah abi. Şöyle yanıtlayayım.
1) Evet dediğiniz gibi karadeniz de oteller egeden ve akdenizden daha pahalı kimi yerde 2 kat daha pahalı. Ben fiyat performans olarak en iyi olanları seçmeye çalıştım otellerde. Hepsini booking.com dan ayırttım 1-2 ay önceden. Ücretsiz iptal ve otelde kalınca ödemek şekilde olanları seçtim.
Sinop Reis Otel 1 gece + kahvaltı : 130 TL
Ünye Hotel Sebile Hanım Konakları 2 gece + kahvaltı : 160 TL
Trabzon Hıdırnebi YaylaKent 1 gece + kahvaltı : 130 TL
Çamlıhemşin Ekodanitap 2 gece + yarım pansiyon : 270 TL
Borçka Aralık Köyü Meroli Pansiyon 1 gece + kahvaltı : 80 TL
Erzurum Hotel Kervansaray 1 gece + kahvaltı : 70 TL
Giresun Lonca Hotel 1 gece + kahvaltı : 85 TL
Kastamonu SinanBey Konağı 1 gece + kahvaltı : 80 TL
2) Yapmak istediğim Rota buydu aslında. İlk gün deniz kenarından gidemedim. Borçka'dan Maral Şelalesine gidemedim. Giresundan Kastamonuya giderken Kümbet Yaylasından geçerim diye düşünmüştüm ama hızlı olsun diye anayollardan gittim. Bir de son gün Kastamonu Pınarbaşı şelalesine gidemedim zor geldi
Eğer buna yakın birşey yaparsanız mükemmel olur
https://goo.gl/photos/hyi98X8WjX1FMQ5H8
3) Yağmura pek yakalanmadım diyebilirim. Rize, Çamlıhemşin taraflarında hep yağmur çisiyordu ama pek ıslatmıyor insanı yağmurluk giymeye bile gerek yok. 2-3 kere yağmurluk giydim onlarda üzerime en fazla 30 dakika kaldı. Yol alınca iklim değişiyor yağmurlu kısımdan çabuk çıkıyorsunuz. Geceleyin Rize ve Çamlıhemşin taraflarında ise hep yağmur yağıyor ona dikkat edin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Eyvallah. Selfie var tabi abi olmaz mı
Ama kendimi ön planda tutmuyorum yazdığım yazılarda. Gezdiğim yeri, manzarayı ve motoru ön planda tutuyorum.