Teşekkür ederim abi. Tenere ile daha rahat edersiniz bozuk yollarda benim kadar zorlanmazsınız
Ekipman olarak yanımda Revit Sand Mont ve Pantolon. Mont 5 senelik Pantolon 2 senelik. Sadece dış kılıflarını aldım. 2 kat daha kılıfı var yağmur kılıfı ve termal kılıfı onları yanıma almadım.
Eldiven Alpinestars SP2, 2 senelik.
Kask Schubert S2, 2 senelik
Sırtlık Dainese Manis D1 sırtlık, 2 senelik.
Bir de TCX GoreTEX motorsiklet botlarım var 5 senelik. En sevdiğim ekipman ne soğuk geçiriyor ne sıcak ne de su, yağmur, çamur. Bilek ile diz kapağının tam ortasına kadar geliyor. Uzun botlar yani. 2 karış suya giriyorum birşey olmuyor
Bir de yağmurluk aldım yanıma. Alt ve üst. Ama en önemlisi eldiven yağmur kılıfımda var, eldivenler ıslanmıyor böylelikle. Yoksa eldivenler ıslanırsa bir daha çok zor kuruyor problem oluyor. Eldiven kılıfları 20-30 TL birşey.
Motorumda çakmaklık girişim var ama kullanmadım. HTC ONE M7 telefonum ile çektim tüm fotoları ve videoları. Tüm yollara da Google Earthden baktım telefondan GPSim de yoktu. Taşınabilir şarj aleti aldım yanıma 10000 mAH (kredi kartı boyutunda büyüklüğü). 4 kere benim telefonu doldurabiliyor. Telefon cebimde iken yolda şarjım azaldığında bu şarj aleti ile hep doldurdum. Hiç şarjsız kalmadım böylelikle. Otellerde de şarj aletini doldurdum bitince 8 saatte falan doluyor 10000 mAH.
GoPro falan da yok abi malesef. Tek teknolojik aletim elim ayağım sadece telefonumdu.
Diğer kılıf kıyafetler ise;
10 tane atlet ve boxer. Bir tane kot pantolon, bir tane short, 10 tane tshirt, bir tane uzun kollu polar. Pijama, terlik, çorap ve kişisel temizlik malzemeleri.
Motor için ise; zincir kremi Motul c5 diye geçiyor, disk klidi ve abusun zincir kilitlerinden bir tane. Benzini doldurup gittim bir sorun çıkmadı çok şükür