Merhaba almak isteyen olursa 2016 yeni kasa cb500f imi satıyorum. Detay için
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...016-model-yeni-kasa-360-km-de-307475282/detay.
4 yıl garantili. 360 km de. 22.750 ayrıca abus granit disk kilidini de hediye olarak vereceğim. 590 tl olan model.
Sorusu olan varsa buradan yanıtlayabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Naked olmasına rağmen kuvvetli rüzgar ve köprü geçişerinde motor rüzgardan etkilenmiyor. En hoşuma giden rüzgarda dahi yol tutuşunun çok iyi olması ve güven vermesi oldu.
Dunlop lastiklerden sıkıntı yaşamadım. Ancak hamuru nispeten sert olduğundan yol yüzeyine tepkisi fazla. Yol ve viraj tutuşunda sıkıntı yaşatmıyor. Ancak ıslak zeminde iyi olmadığı söyleniyor, yaz sonunda değiştirilebilir. Islakta kullanıp sıkıntı yaşamayan da var. Ben hafif çiseleyen yağmurda sürdüm sorun yaşamadım. Bu biraz kullanım sertliğine bağlı diye düşünüyorum.
Yakıt tüketimi rodaja rağmen çok çok iyi. Sakin kullanımda 100/3,5 litre civarında. Rodajda olduğunda zorlamadım sert kullanımda 4,5-5 litreyi bulacaktır diye tahmin ediyorum. 364 km de 54 tl kadar yakıt tüketti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Motoru görüpte beğenmeyen olmadı. Özellikle turuncu rengi her ne kadar resimler de tam belli olmasa da en güzel rengi. Siyah rengine bakarak karar vermeyin. Turuncu daha koyu ancak ışıkta cırtlak gibi görünüyor resimlere de böyle yansıyor.
Oturduğunuzda sürücüyü kesinlikte öne kaydırmıyor. Frenlemede de kayma olmuyor. Depo ve arka selenin yükseklği arasında tam ve rahat oturabiliyorsunuz.
Depo kapağı menteşeli elinizde kalmıyor. İmmobiliser bulunuyor. 1,75 boyundayım durduğumda ayaklarım tam olark yere basabiliyor. Kontrolü kolay ve dengeli ağırlığını hissetmiyorsunuz.
Frenler çok çok başarılı. ABS zırt pırt devreye girmiyor. Benim kullandığım km içinde hiç devreye girmedi. Ön ve arka amortisör ayarı mevcut.
Aynaları çok başarılı, sıkıntı yaşatmıyor.
Ön farlar ve arka stoplar led. sinyaller ve farlar gündüz çok net farkedilcek kadar parlak. CBF sürerken kimse yol vermiyordu ve görülmüyordum. Ancak bu motorda böyle bir sıkıntıyı hiç yaşamadım. Bunda özellikle turuncu rengin çok kolay farkediliyor olması etkili diye düşmüyorum. Gerek rengi, gerek farları yolda görünürlüğe ciddi katkı sağlıyor.
1 araç dışında 364 km lik e5, tem sürüşlerinde hiç bir şekilde yol vermeme sıkıştırma yaşamadım. Oda modifiyeli siyah camlı bir araçtı.
Titreşim yok. Cbf de daha çok vardı. Eller ve toto çok uyuşuyordu. Bunda oturma ve sele konforu gayet iyi yormuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Ne kötü? Lastikler çok sert. Buna amortisör sertliği de eklenince bozuk yollarda sarsılabiliyorsunuz. Artçının binebilmesi için spor motora aşina olması lazım. Benim eşim binemedi. Zaten o sebeple satıyorum.