[Aynen dediğin gibi... Konuyu anlayabilmişsin. 5 ayda kendini usta sanıyorsan, onca senedir kullananlara yazık valla. Motor hakkında bilginin olması başka, motoru nasıl kullandığın başka. Nedense büyük hacimli motor alan aslan kesiliyor... Kime sorarsan sor, başlangıç motoru olarak 600cc bir racing yanlış seçimdir. Kaza yapmış olmandan da anlaşıldığı gibi

Geçmiş olsun bu arada...[/QUOTE]
----------------
ben kendimi 5 ayda usta motorcu görmüyorum bunu bi hatırlatim kardeşim..
600 cc motorum var diye aslanda kesilmiyorum ki sevmem böbürlenmeyi..
sadece beceri meselesini anlatmaya çalışıyorum..
senin becerilerinle benimki bir olamaz..
okumak araştırmak farklı kullanmak farklı onda sana katılıyorum ok..
ama 10-15 kullanıpta ben ustayım demek ne derece dogru..
hiç kaza yappamazmı diyosun(Kİ inşallah yapmaz)..yanlış düşünüyorsun bence..
aklı başında biriysen elindeki gücü nasıl kullanacagını biliyorsan başlangıc motoru 600 de olur 1100 de olur kimene..
ha sen ön görüsü kıt biriysen bu trafikte ne yapacagını bilmiyorsan 125 cc de armut gibi düşer ölürsün..
ben 5 ayda 2 defa oldugum yerde durdugum yerde düştüm..
birkezde yanlış U dönüşü yapan arabaya kelebek camından girmeye çalıştım ki ben bunlardan daha fazlasını bekliyordum..
yani düşücem kazalar yapıcam ama bu motoru kullanmasını ögrenicem dedim ve bana göre 5 ayda 2500 km. yol ve 3 kaza gayet başarılı bir sürüştür..(geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim)
işin özu kardeşim biraz yenilikcı olalım derim..
biz insanlara öneriler sunalım o kendi kararını kendi versin.insan kendisini dışardakilerden daha iyi tanır çünki....
bana bu işi bilenler 600 cc o l m a z dediler ama ben yapacagıma inandım aldım ve bana göre iyki almışım her kullandıgımda biraz daha aşık oluyorum motora..