600 cbr f i nasıl bilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red' Alıntı:
türkiyede cbr 600f canavar gibi motordur. 1000cc alsan nerede sürecen nerede basacan gaza zaten yollar malum.. Allah herkese böyle makina nasip etsin...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :queen: :queen: :queen:

288 ha, vay be... 280 'de devir kesicinin devreye girdiği yerde 288 kmh. Devir kesiciyi devre dışı bırakmadılarsa iyi sallamışlar...

only_rider' Alıntı:
288 ha, vay be... 280 'de devir kesicinin devreye girdiği yerde 288 kmh. Devir kesiciyi devre dışı bırakmadılarsa iyi sallamışlar...

o dedigin küçük bi çip cıkarılabiliyor..
yoşhi egzost+argenow hava filitresi tak bi dene 288 i görmessen benim motoru bedava vericem..

vedat kaya' Alıntı:
o dedigin küçük bi çip cıkarılabiliyor..
yoşhi egzost+argenow hava filitresi tak bi dene 288 i görmessen benim motoru bedava vericem..

o çipi çıkarmak motora zarar vermiyor mu?? motor 288 km hız yaptıgında redline olur:silent: oda motora zarar vermiyor mu?? yani sadece 8 km hızlı gidicem diye motoru bitirmek nekadar dogruuu ????

ELINT' Alıntı:
o çipi çıkarmak motora zarar vermiyor mu?? motor 288 km hız yaptıgında redline olur:silent: oda motora zarar vermiyor mu?? yani sadece 8 km hızlı gidicem diye motoru bitirmek nekadar dogruuu ????

ben denemedim..
ben 230 u görsüm şuana kadar..
drag yarışlarına katılan ve 2004 600 F kulalanan bir cocukla (çetin) tanıştım
o anlattı yukarda yazdıgım bircok konuyuda ondan ögrendim..
motora zarar veecegini sanmam..
hani bisikleti hızlı kullanırsın bı ara zincir boşa dönmeye başlar ama bisiklet yokuş aşagı ise hızını kesmez onun gibidir diye düşünüyorum..
egzostu ben hava olsun ses cıkarsın diye biliyordum meger performansı etkileyen faktörlerin başında geliyormuş..

vedat kaya' Alıntı:
ben denemedim..
ben 230 u görsüm şuana kadar..
drag yarışlarına katılan ve 2004 600 F kulalanan bir cocukla (çetin) tanıştım
o anlattı yukarda yazdıgım bircok konuyuda ondan ögrendim..
motora zarar veecegini sanmam..
hani bisikleti hızlı kullanırsın bı ara zincir boşa dönmeye başlar ama bisiklet yokuş aşagı ise hızını kesmez onun gibidir diye düşünüyorum..
egzostu ben hava olsun ses cıkarsın diye biliyordum meger performansı etkileyen faktörlerin başında geliyormuş..

600f'in normal şartlar altında max hızı ne olur ??

ELINT' Alıntı:
600f'in normal şartlar altında max hızı ne olur ??

raodajı+ egzost iyi ise bence 283-205 i görür cipe ragmen
çünki son hızda dijital ekran 0 oluyomuş ama sen hala hızlı gitmeye devam ediyormuşsun....

vedat kaya' Alıntı:
raodajı+ egzost iyi ise bence 283-205 i görür cipe ragmen
çünki son hızda dijital ekran 0 oluyomuş ama sen hala hızlı gitmeye devam ediyormuşsun....

anlamadıgım birşey var.
600f 280 kim yapıyor ise(hiçbir modiye olmadan)
600rr de 290 km yapar ise??
1000 cclik makina almanın ne espirisivarki sonuçta 1000 lik makinalar 299 kmde sınırlandırılmış(çip çıkarılmadıgı sürece) :)
sadece 15 km dah fazla hız ve birazdaha fazla tork için 7000-8000 ytl fazla veripte 1000cclik makina almanın pek anlamı yok gibi
bu kategoride 600 cc fazlası motorlar türkiye için fazla diye düşünüyorum.??

valla nasıldır bilmem ama bi kere kullandım alet harbi güzel kaçıyo.

Şu Mph li olan göstergelere gıcık oluyorum yaa :pr:
Hepsi güzel motorlar arkadaşlar.Allah herkezin gönlüne göre kazasız belasız versin :)

boy

@vedat kaya
110 beygir 600 cc motor son sürati 288 e rahat cıkar..
Arkadaşım ben 4 sene 2002 model CBR600F Sport kullandım, şu anda da 1000RR kullanıyorum. 600F ne yapsan 288 km/h sürat göremez. Senin makina kaç yapıyor? Sanki bu hızı yapmış gibi konuşuyorsun. Bu olayları bu kadar basite almaktan ne zaman vazgeçeceksiniz yaa? Gel beraber çıkalım bakalım, kaç görebiliyorsun? 288 göremezsen motorunu alırım ama :bounce:

@trenox
valla nasıldır bilmem ama bi kere kullandım alet harbi güzel kaçıyo.
Hahahahhaaa, 1000RR'dan sonra birkaç kez bindim, scooter gibi geldi. Eeee alışma meselesi :)

Son düzenleme:
boy' Alıntı:
@vedat kaya

Arkadaşım ben 4 sene 2002 model CBR600F Sport kullandım, şu anda da 1000RR kullanıyorum. 600F ne yapsan 288 km/h sürat göremez. Senin makina kaç yapıyor? Sanki bu hızı yapmış gibi konuşuyorsun. Gel beraber çıkalım bakalım, kaç görebiliyorsun? 288 göremezsen motorunu alırım ama :bounce:

@trenox

Hahahahhaaa, 1000RR'dan sonra birkaç kez bindim, scooter gibi geldi. Eeee alışma meselesi :)

mehmet abi nasılsın nası gidio abi utanmıosun dimi aldın 1000RR milletin motorunamı göz dikiosun onlar hani bilmio konuşuo hemen motoruna gözmü dikmen lazım :p

O zaman bu işi bitirmek lazım !!!

Sol köşede Vedat ( 600 F ) ve Sağ köşede Boy ( 1000 RR )

Yarış bu gece tophanede start alıcak.Tophaneden çıkış yapan motorlar sahil yolunu takip ederek 2.köprüye gidip dönecekler.Tophaneye ilk varan yarışı kazanacak.Kaybedenin motorunu ben alacam :queen: :queen:

boy

Vayyy seni gidi asker, ne işin var buralarda? Olm milletin motoruna göz diktiğim falan yok. O kadar sene 600F Sport kullandım, çok iyi motor, hala özlüyorum. Ancak bazı gerçekler var ki, bu motor 288 km/h ya-pa-maaaz! 600F alan CBR uzmanı kesiliyor, sanki kullandıkları motor dünyanın en hızlı motoru gibi yorum yapıyor. Abicim o kadar iddia eden varsa gelsin göstersin. Yol var yani...

FutureShock' Alıntı:
O zaman bu işi bitirmek lazım !!!

Sol köşede Vedat ( 600 F ) ve Sağ köşede Boy ( 1000 RR )

Yarış bu gece tophanede start alıcak.Tophaneden çıkış yapan motorlar sahil yolunu takip ederek 2.köprüye gidip dönecekler.Tophaneye ilk varan yarışı kazanacak.Kaybedenin motorunu ben alacam :queen: :queen:

ozaman sen şimdiden vedat abiyi ara notere kadar gidin e malum motoru üstüne alana kadar gerekli birde vedat abiye giderken yanında soğuk su götür :queen:

yazık oldu vedat abi daha yeni alışmıştı motoruna :queen: :queen:

abi dağıtım iznine geldim pazar gidiorum :) dedimya sen onlara aldırma yazıktır adamın motorunu alma bek şimdiden akbabalar uçuştu adamın başına

Birde 600 RR a dil uzatıyor...dengesiz diye,virajda düşer diye...Evet virajları ymemek için yapılmış, Dünya Supersport şampiyonasının göz bebeği dengesiz bir alet...Haklısınız...:silent: :farao:

Yav adam burda yardım ediyodu arkadaşlara konu nerden nereye geldi.Bi de üstüne kötü oldu :pale:
Çok kapışmak isteyen varsa gelsin ben burdayım zat150 im de yanımda hadi bakalım hodri meydan.Sözüm sana boy kapışalıııııımmmmmmmmm :queen: :queen: :p :p

bende diyorum 600f nasıl 288 yapıyor 240-250 diyo düşünüyordum 280 lerden bahsedince şok oldum. gerçekten şu 600f lerin max hızını kesin olarak bilen yokmu????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar