Selam
Bugun hem 25 hem 250 yi cok detayli inceledim
Acikcasi 250 o kadar farkliki aklim 250de kaldi
Diger saticilar yedek parcada cok sorun yasanacagini soylemekteler
Ama herkes ozellikle 250 ye hasta
25 te vites gostergesi vardi ama dikkat edemedim 250 de de varmi?
Yanliz aldigim gibi ilk isim on 120 arka 160 rosso lastik takilmasi olacak
25 kotu degil kesinlikle belkide onu alirim ama 250 superdi
Bugün motoru görmek için bayiye gittim. Elinde sadece 2. el bir tane vardı. "Yenisi mayıs sonunda gelecek, motor çok sattı hiçbir yerde kalmadı" dedi. Adam büyük olasılıkla klasik esnaflık yapıp yalan söyledi ama doğruluk payı var mıdır?
TNT25'i inceleyip, üstüne oturduktan sonra Pulsar'ı neredeyse tamamen çıkardım aklımdan. Motoru bulamayıp da Pulsar alıp üzülmek istemiyorum şimdi de.
aklı başında hiçbi satıcı sattığı urun için yedek parrça sorunu yaşanacak demez bencebu işte bi yanlışlık var.ya adam gercekten haklı,yada art niyetli davranmış
Dikkatli okursaniz diger saticilar dedim
Diger markalar yani
Başlangıç motoru olarak bu motosiklet sizce uygun mu ?
Arkadaslar son hiz kac yapiyor bilen yada bizzat yapan var mi? Videolarda 157 görmüstüm, forumda da 147 ye cikan var sanirim. Rodajda oldugundan deneyip göremedim.
Hiç karşılaştırmaya değer bile görmediğiniz hintlinin sahibiyim.
Yakıt olarak 2.8-2.9 litre değerlerinde sürekli. Aldığım her yakıtta depoyu fuller hesap yaparım.
Yedek parçalarını firmanın kendi sitesinden ve diğer birçok özel siteden temin etme imkanım var ki hiç lazım olmadı şimdiye kadar (10bin km)
Yedek parça fiyatları çok uygun. Öyle ki, koruma demiri çizilince ufak rütuş boyası yapmak yerine sıfır alıp takasım geliyor.
Aksesuar olarak bol çeşit var, temin konusunda hiçbir sıkıntı yok, satış rakamlarından dolayı özel üreticiler bile aksesuar işine el atmış durumda.
Şimdi sorarım karşılaştırma bile kabul etmeyenlere: Bu bahsettiğim hususlar çok önemli konular değil mi? Ve hangisinde sizin motorunuz daha üstün?
Şunuda belirteyim ki sırf değişiklik olsun diye günün birinde aklıma esip tnt25 alabilirim. Zira çok yakın olarak görüyorum iki motoru. Ama gel gelelim bazı fanatik kesim, kıyas bile kabul etmiyor. Bu çok komik![]()
Alet gergin, inşallah sürmek nasip olur.
Branda almak istiyorum . Bizim motora hangi beden branda uyar .
Tex 269 aldım ben Large beden. Birebir uydu üstadım. Miflonlusu 85 lira miflonsuzu 60-65 lira.
[/IMG]