Teşekkürlerhayırlı olsun hocam
Teşekkürler birde bird mount bulursak daha hoş olacak.Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.
Alet gerçekten çok yakışıklı duruyor :cat:
Çok TeşekkürlerKazasız , Belasız , Keyf Dolu Sürüşler Dileğiyle ...
Teşekkürler..hayırlı olsun arkadaşım
Yanlis karar :farao:::koop::
Saka bi yana guzel renk, guzel secim kazasiz belasiz ciziksiz surusler :cat:
Teşekkürler Kardeşim, Sınıfları farklı tabiki ama 120 beygir makina gayet yeterli.Hayırlı Olsun Levent abi Allah Kaza Bela Vermesin. Alacam alacam dedin aldın ama bi R6 değil be abi![]()
Çok Teşekkürler.Hayirli olsun... kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin![]()
Teşekkürler, evet aşağı yukarı 2-3 gün sonra denk geldi benimkisi.. Senin konuya yazmıştım anımsarsın.hayırlı olsun kardeş, güle güle kullan. anlaşılan ikimizde aynı anda aldık.![]()
Çok TeşekkürlerHayırlı olsun allah kaza bela vermesin
onu bunu bırak ta şimdi o yollarda 4 silindir amma çok benzin yakar...
keşke nc alsaydınız![]()
İyi dileklerin için TeşekkürlerGüzel seçim Allah kaza bela vermesin iyi yolculuklar kazasiz belasiz inş
Teşekkürler, allah kimseye kaza bela göstermesin.Hayırlı olsun çok güzel duruyor kazasız belasız binin.
Teşekkürler, Kısmet işi bir yerde tabi, ama nc ile kıyas tutmak doğru olmaz versys'i. Tavsiye ederim Versys en azından 650 km'lik deneyim ilehayırlı olsun bende 650 baktım ama nc 700x denk gelince onu aldım allah kaza bela göstermesin..
Amin, Cümlemize..Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
Çok TeşekkürlerHayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle![]()
Cok teşekkürler.Kazasız belasız keyifli sürüşler, güzel seçim![]()
Beyazmışş çok guzel walla darısı bizim başımıza, allah nazarlardan saklasın arkadaşım çok yakışmış
Montu deişcen mionu gorunce r6 gelio aklıma
![]()
Var bi tane textil montum, belki geziye giderken 1 tane daha düşünebilirim, monta sıra gelene kadar bir kaç eksik var onları tamamlayacağım.