Hayirli olsun
kazasiz belasiz ins. -keşşke benim olsa-

hayırlı uğurlu olsun, gezinde keyifli olsun. Kaza ve bela sizden ve hepimizden ırak olsun.
hayırlısı olsun levent bey yaşınıza uygun bir motor olmuş
sevgiler biyey baraküs
Hayırlı olsun Levent Başkaan..
SS ten sonra üzmez.
Üzeceğini de zannetmiyorum da.
Hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız. Nice KM'lere.
Hayırlı olsun
Motosiklet sektörünün en büyük problemi bence ağırlık.
Bu konuyu cozmeliler.
170-180 kg yi asmayan adventure-yol motoru istiyoruz
hayırlı uğurlu olsungüle güle kazasız belasız kullan inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun bakalım...![]()
Of of of alete bak, maşşallah allah kaza blea göstermesin.
Hayırlı olsun levent bey, artık bir stoppie yaparsınız![]()
hayırlı uğurlu olsun
tam uzun yola çıkılacak motor...
Vay vay vaaaay![]()
Maşallah muhteşem duruyo gerçekten kazasız cezasız güzel günlerde kullanırsın inş
Bunu en yakın zamanda ekürilerde ıslatmamız da gerekmekte
Çok güzel, kazasız belasız kullanın.
Hayırlı olsun..
Hayırlı olsun kardeşim . Aşağıdakilere ek olarak : yükseklik .
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Hayırlı olsun.
Vayy hayirli olsun abi cok guzel anlatmissin, kazasiz belasiz kullan omurluk motor![]()
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı ugurlu olsun eglencelı güzel suruslerınız olsun... İtalya güzel seçim ama floransa venedik gibi çok bilindik yerlere gitmeyin yani güzel yerler ama bir müddet sonra sıkıcı olmaya başlıyor mesela ben 2. gün venedikten kaçıverdimbunlar dışında amalfi mesela şiddetle öneririm gidin bir görün ben çok beğenmiştim ayrıca İtalya da motosiklet ayrı bir keyif oluyor, Balkanlara bizde eşimle gitmek istiyoruz sanırım bu yaz bitiminde bizde gideceğiz gibi duruyor hayırlısyla, bizim motorlardan biri mondial rx3i evo olacak, inş eşimi seçiminden dolayı pişman etmez. ben hala motor arayışındayım kısmet bakalım =) Tekrar hayırlı olsun.:cat:
Kazasız , Belasız , Keyf Dolu Sürüşler Dileğiyle ...
Hayirli olsunkazasiz belasiz ins. -keşşke benim olsa-
![]()
![]()
Cuma ritüelinde ıslatırızfiyatı ben bılıyorum merak edene özelden yazayım ahahah :cat:::deliir::
Hayırlı olsun
::thanks: Allah rağzı olsun.hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
Abim benim hayirli uğurlu olsun tekrar. Bidaha ki sefere nasip olursa misafir etmek te isteriz. Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin. Bende yüz yüze tanişmiş olmaktan cok mutluluk duydum. Ins birlikte gezilerde nasip olur.![]()
Mt-09 değil de Tracer olabilirdi ama versys ağır bastı. Tracer'in farları cok etkileyici benim için.hayırlı olsun rossi. ben olsam mt-9 alırdım :wiinkk:.. kazasız belasız bin :king:
Hayırlı olsun Levent Hocam güzel tercih.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dilegiyle .
Maaşallah.Allah kazasız belsız sürmeyi nasip etsin.Alçaltma kiti uygulanabilir mi?
Motor değil gemi mübarek :flower:
Yaş kemale erdiyse demek.
Hele bir de geziler tek başına mümkün olmuyorsa artık
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan![]()