Hayırlı olsun. Rodaj için ustanın söylediğine güvenme kılavuzda yazanı uygula. 120 km hız rodaj için çok yüksek. Ayırca 4. viteste 4000 devirde 100 yaptığına emin misin ? Bu hacim için o da çok fazla bir hız. Biraz daha yüksek devirlerdeki titreşim nasıl ? Mesela boştayken 6 - 7 bin devir ?
teşekkür ederim klavuzlar bayiye gelmemiş hızda otobanda 100e çıktım sonra 4000 devirde sabitledim o şekilde hızda düşme olmadı rahattı yani ama 100e ilk çıkarken devire bakmadım 5000 deviride geçmedim birazdan kontrol edeceğim titreşimini ama pulsardan fazla değil şuan için
Ustundeki lastikler ne alemde? Bu arada gercegi daha yakisikliymis![]()
Ben 6 aylik motorcuyum kusura bakma Lastik rodajimi o nasil oluyo alismasi anlaminami geliyo yoksa baska biseymi
Aurorablam ben siyah olanın birkaç fotoğrafını çekmiştim ama buraya yükleyeceğim. Özelden yazarsanız telefonunuzu yarın whatsaptan atabilirim.
Ayrıca yan ayak ekstra aksesuar değil ki fuarda gösterilen motorda yan ayak göstergesi bile var. Ama bu gelen motorlarda yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
Mustafak44 motoru alırken bende cengiz motordaydım zmr den değil r modeli için yan grenajdan bahsediyodu cengiz motor. Anladığım kadariyla şasi zmr ile r modeli aynı ve eğer öyleyse zmr grenajlarinin r modeline uymaması için bi sebep yok. Tabi işin içine zmr deki soğutma farklılıkları girince durum nasıl olur bilemem.
Sizede hayirli olsun ilk izlenimleriniz neler ? Kazasiz belasiz binin insallah
Sizede hayirli olsun ilk izlenimleriniz neler ? Kazasiz belasiz binin insallah![]()
Ben almadım, alıntı yaptığım arkadaşın gönderdiği resimleri yükledim![]()