Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

fotoları bi yollasanız güzel olur.

ahmet abi mehmetle kapışacak olursam bu adamın içinden canavar çıkıyo diye hatırlat :D

mehmet fotolar nerde ??

Abi fotolar niye gözükmüyor bilmiyorum???

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------

Tek alımda 250TL fiyat verdi, ama 10 ve üzeri alımlarda 200TL yapabileceğini söyledi,
Bu yüzden Karter koruma isteyenler var ise listeyi hazırlayabiliriz.

1-Mehmet Enis ÜSTÜNDAĞ
2-Mehmet Ziya ÇETİNER
3-Deniz Durmaz
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

aynen öyle :D ciddi ciddi 2ye bölmüşler. Speclerine bakınca her şey yarı yarıya :D Boşuna arabadan devşirme motor demiolar bunlara :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------

Bu arada Motul 7100 10w40 tam sentetik 4LT siparişimi verdim 130 (+20TL Bonus kullandım :bounce:) liraya geldi

nc motoru devşirme bir motor değildir. sadece jazz motoru baz alınarak üretilmiştir. onun dışında yakın akrabalık yoktur :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------

Arkadaşlar benim motorda Hepco Becker Explorer 45 Lt. alüminyum çanta var üzerinde aynı marka yolcu sırtlığı ve alt tablosuyla beraber yanında iç çantasınıda vericem. Çantadan memnunum fakat başka marka yan çanta takımı aldım. Takım olsun diye bunu satıp yan çantaların takımından almayı düşünüyorum. Çanta iyi durumda. Vuruğu kırığı yok bir iki yerinde zararsız plastik kısımlarının küçük çatlakları var. İsteyen olursa iletişime geçebiliriz.

abi çok iyi olurdu ama şu an için bütçem onu kaldırmaz . kısmet

Arkadaşlar benim motorda Hepco Becker Explorer 45 Lt. alüminyum çanta var üzerinde aynı marka yolcu sırtlığı ve alt tablosuyla beraber yanında iç çantasınıda vericem. Çantadan memnunum fakat başka marka yan çanta takımı aldım. Takım olsun diye bunu satıp yan çantaların takımından almayı düşünüyorum. Çanta iyi durumda. Vuruğu kırığı yok bir iki yerinde zararsız plastik kısımlarının küçük çatlakları var. İsteyen olursa iletişime geçebiliriz.

Merhaba

ben şu anda çanta bakıyorum. trk 46 n almayı planlıyordum ama hepco explorer da çok güzel. resimler varsa paylaşırmısın. veya sahibinden ilanı varmı?

Yeni NC750X arka çaprazdan çok tatlı duruyor beyaz camlı led arka stop lambası modeli çok değiştirmiş. arkadan çok beğendim:cat:

soba borusu egzozda adama dönmüş:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar Koruma Takozlarını Taktırdım,Fatih Kılıçlı-Motomarketim-230TL

MpYAgQ.jpg

QBXOY3.jpg

XkWRqR.jpg

d3jgZV.jpg

5796mj.jpg

A72r6p.jpg

0nVJN9.jpg

4rmyq4.jpg

JALbko.jpg

OA249Q.jpg

z5Rol6.jpg

GRnM26.jpg

Patlak olan amortisörlerimi değiştirince gerçek anlamda Nc nin keyfini almaya başladım. Bayağı konforluymuş ya bu Motorsiklet...

Honda Servisle konuştuğumda, taktırmış olduğum orjinal Honda koruma demiri ve led lerin, motoru yeterince koruyacağı, yana yattığında gidona vs zarar gelmeyeceğini söylediler. Benim dikkatimi çeken ise, tamam hadi gidona bir şey olmadı ama, fren veya debriyaj pedallarının zarar görebileceğini düşünüyorum.
İkinci bir konu da acaba bu koruma takozunu taktırdığımda, daha öncesinden daha fazla yatıp, gidona zarar verecek şekilde yere çarpar mı motor? Düşünceleriniz nelerdir? Eğer bu konularda sorun yoksa, bende taktırmayı düşünüyorum. Bence takozun, debriyaj ve fren pedallarından yarım cm daha dışarda olması yeterli, yoksa giderken biryelere takılma riski olabilir mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Patlak olan amortisörlerimi değiştirince gerçek anlamda Nc nin keyfini almaya başladım. Bayağı konforluymuş ya bu Motorsiklet...

Ben çok memnunum amortisörlerden, hem konforlu hemde virajlarda yattığımda çok dengeli kalmasını sağlıyor motorun :)

Son düzenleme:
Bi arkadaş vardı, arka amortisör için tamir kiti alıp tamir edecek. O arkadaş tamir ettimi acaba.

Honda Servisle konuştuğumda, taktırmış olduğum orjinal Honda koruma demiri ve led lerin, motoru yeterince koruyacağı, yana yattığında gidona vs zarar gelmeyeceğini söylediler. Benim dikkatimi çeken ise, tamam hadi gidona bir şey olmadı ama, fren veya debriyaj pedallarının zarar görebileceğini düşünüyorum.
İkinci bir konu da acaba bu koruma takozunu taktırdığımda, daha öncesinden daha fazla yatıp, gidona zarar verecek şekilde yere çarpar mı motor? Düşünceleriniz nelerdir? Eğer bu konularda sorun yoksa, bende taktırmayı düşünüyorum. Bence takozun, debriyaj ve fren pedallarından yarım cm daha dışarda olması yeterli, yoksa giderken biryelere takılma riski olabilir mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Ben çok memnunum amortisörlerden, hem konforlu hemde virajlarda yattığımda çok dengeli kalmasını sağlıyor motorun :)

İnan ki hiç bir şekilde o koruma takozları takılmaz çünkü taktıktan sonra sıkışık trafiğe girip özellikle denedim,bir sorun yaşamadım,
hatta siz daha şanslısınız neden derseniz benim koruma demiri yüzünden topuzları istediğimiz yere yani bloğun altına takamadık sizde böyle bir demir olmadığı için rahatlıkla o bölgeye takabilirsiniz.

Aha benim çantadan :D hepco explorer kullanıyorum ben de hatta şu anda söktüm balkonumda duruyor. Satıyım sana :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Ben ilk gün, Perşembe gitmeyi düşünüyorum. haftasonu sosyete pazarı gibi kalabalık oluyor.

Motorbike dergisinde çift kişilik davetiye var diyordu herkes dergi kalmamış hiçbir yerde. Perşembe Cuma falan da kapıda bilet satışı oluyor di mi? Ben de işlerimi ayarlayabilirsem yarın ilk günü gitmeyi düşünüyorum. Hafta sonu metrekarede 1 motora 100 apaçi düşüyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar