(1) İnsanlar cahil olunca her şey mümkün.
(2) Sitede herkesin bildiği bir psikopat var, o motor istemiyorum diye tüm komşuları ziyaret etmiş. Komşu dediğim yaratıklar, tabi ya neden motor olsun motor istemiyoruz elbette demiştler.
(3) Motorum nedeniyle defalarca çeşitli tehditler yaşadım bu nedenle. En son iki it kapıma dayanıp, deli gibi zilimi çalarak beni dışarı gelmem konusunda tehdit etti. Motorumla şu ana kadar çeşitli şekillerde oynadığını söyleyen ve motoruma zarar vereceği tehditine kulak asmadım. Defolun gidine getirdim. ( Bu çarşamba günü oldu sanırım)
(4) Perşembe, Cuma ve Ctesi 3 ayrı Honda da üç ayrı servisle, parçalar vs taktırdım, kontroller yapıldı. Ve hep dışarıya kapalı sitenin, bizim binanın kapısının önünde durdu.
(5) 6 gün sonra Salı sabahı, motoru alıp uzun yola çıktım. İstanbul - Kuşadası, otelin kimsenin yaklaşamayacağı yerinde durdu. Sonra Kuşadası - Bodrum, gene akrabamın villasının kimsenin dokunamayacağı yerinde durdu. Bodrum - İzmir yaparken,125km saatle giderken sollama için gazı açtığımda tüm göstergeler kırmızı oldu. Ve tork / güç sıfıra indi. Motor İzmire çekildi, 1 ay parça bekleme ve tamirde kaldı.
(6) Kısa özet, Bilirkişi ile görüştüm, motosikletin debriyajı ile oynanmış, o nedenle 1000-1500 km arasında sürekli zarar görüp, en sonunda sıyırırmış bu yapılan nedeniyle.
(7) Bu oynamayı yapabilecek, tehdit eden 3 it var sadece. Bu nedenle yönetici dahil insanlarla görüştüm, bana söyledikleri, neden araba almıyor muşum, motor istemiyorlarmış! Yani benim aracımla oynanmasını, öldürmeye teşebbüs edilmemi bu yaratıklar onaylıyorlar, motor aldığım için! Sürekli yalan ve çirkeflik dışında da bir şey yaptıkları yok.
Altını çiziyorum, aracımla oynanmış olmasını, neden motor alıyormuşum, motor istemiyorlarmış sebebi ile mazur ve normal gören tahmini 30 daire var bulunduğum binada!
Bu nedenle, benzeri kötü niyetli oynamaları fark etmemi sağlayacak şeyleri öğrenmeye hazırım, ama başka bir şey öğrenmek istemiyorum motosikletin mekaniği vs hakkında.