Benim.
herkese iyi dilekler için teşekkür ederim. Kasko yaptırma imkanınız varsa mutlaka yaptırın derim.
Parça fiyatları fena arttı, toplaması maliyetli...
Merhaba herkese motorum icin fark edilmek icin egzost almayi dusunuyorum. Tiger egzostlar nasil tavsiye edermisiniz. fazla para vermeek istemrdigim icin xoruyorum veya baska bir cozum onerir misiniz.
Merhaba herkese motorum icin fark edilmek icin egzost almayi dusunuyorum. Tiger egzostlar nasil tavsiye edermisiniz. fazla para vermeek istemrdigim icin xoruyorum veya baska bir cozum onerir misiniz.
Merhaba,ben motoru ilk aldığımda egzost fiyatlarına bakıp baya pahalı olduğunu görmüştüm.Bunun üzerine nette araştırırken
İzmirli Avcrom Egzost Halil ustaya ulaştım.Orjinal egzostu söküp gönderdim üç gün içinde yapıp yolladı.İrtibata geçmeni tavsiye ederim.
https://www.facebook.com/ukba1?fref=ts
Evet o ilani bende gordum.ancak tigerin sesi iyi mi gercekten.ben tok ve cok gurultulu olsun istemiyorum.Birinde akropovic buldum ama bnm orjinal egzostlarin uzerine 1100 tl istedi.bende orjinaller lazim olur diye vermek istemiyorum. Peki bu tigeri alsam nerede taktiracagim ve herhangi bir ayar yapilmali mi.
Ben bu usta ile irtibata geçtim ama 850 tl gibi bir fiyat verdi sahibinde 850 tl ye TİGER ın karbon egzozu var şu anda onu düşünebilirsin daha aşşağısıda zor gibi.
Evet gercekten iyiymis hemen alayim.peki diger sorunda bir ayar falan yaptirmak gerekecek mi ve yakitta herhangi belirgin bir artis soz konusu oluyor mu.?