- Katılım
- 28 Eyl 2015
- Mesajlar
- 139
İş görmüyor sa alarm istediği kadar orijinal olsun neye yarar...Abı bu nasıl bir apartmanmis harbi merak ettim yanı hepsimi manyak bunlarin.Seninle hepsimi uğraşıyor bu ne manyak lık böyle
Motosikleti hareket ettirdiğinizde vs alarmlar devreye giriyor. Üstündeki ayarlarla oynanırken, bir yerlerini keserken biçerken sarsıntı yoksa alarmlar çalışmıyor.
Dedim ya bir tane temel ruh hastası, iki - üç ruh hastası yavrusu, geri kalan tüm kara cahil çok dindar yaratıkları korkutarak veya yalanları ile bu hale getiriyorlar. Yok efendim, cenazelerde namazlarda ben hiç varmıymışım vs... Eğer kalanlar zaten insan olsaydı, bu ruh hastalarına katılmazlardı. Bu ne demek, biz motosiklet istemiyoruz?! Sana ne? Üstelik sen motosiklet istemiyorsun, derken, senin bazı komşuların başka bir komşunun aracıyla oynayıp, resmen öldürecek konumu olusturken, onları destekleyecek kadar vicdansız, ahlaksızsan, neden Türkiye'de IŞİD'i müslümanların desteklediğini daha net anlayabiliyorum.
Son düzenleme: