- Konu Yazar
Merhaba iyi aksamlar. Ilk motosikletim mct250 yi 1 hafta once aldim. Her gun calisiyorum trafige cikmadan sokak aralarinda buyuk otoparkta vs. Ben suan icin her seyi oturttum pratiklesmeye calisiyorum ama sorunum viraj donmek. Biraz zorlaniyorum. Internette arastirdim cogu baslik diger turler icin. Benim makine iri ve yaninda çantalar var. Oyle kolay kolay yatarak goturmeye cesaret edemiyorum yani. 20 ile gidiyorum virajlari cok yavas bi sekilde. Hizlaniyorum. Viraja (otopark sütun u nu viraj sayıyorum ben misal) yaklasinca 2 ye indiriyorum vitesi yavasliyorum sonra donuyorum. Yok mudur arkadaslar bunun bi teknigi? Bi iki baslik tek var bu konuyla ilgili forumda onda da yeterince bilgi edinemedim. Bilgisini paylasmak isteyen arkadaslar buradan yazarsa sevinirim.
Birde bilegin dansi diye efsanelesmis bir youtube videosu var kitaptan cevirilmis sanirim. Onu izlememi de tavsiye eder misiniz?
Birde bilegin dansi diye efsanelesmis bir youtube videosu var kitaptan cevirilmis sanirim. Onu izlememi de tavsiye eder misiniz?