- Konu Yazar
İyi akşamlar tek teker üzerindeki cesur kardeşlerim 
Bugün en yakın arkadaşım aradı adı tuana motosikleti bağlatmış.Kendisi 2011 sym evo kunlanıyor.motoru 6 ay önce almıştı.Ben bu gerizekalıyı uyardım.Dinlemedi bana bir şey olmaz dedi farklı modlara girdikten sonra patladı.durumuna üzüldüm
ale:Ulan kızdığım konu hadi ehliyetin yok hayvan herif kask takmıyorsun.Ruhsatı üzerine geçirmemişssin.plaka kapatıyorsun.trafik sigortan yok.haydut gibi dolanıyorsun.sevdiğim bir arkadaşımsın(hatta en yakın arkadaşım)yalvardık yakardık yok dinlemedi.Benden rica etti sizede danışmamı istedi.bu cocuk motoru nasıl çıkardır ne kadar zarara girer.
1-ehliyetsizlikten ceza yemiş
2-kasktan yemiş
3-plakayı kapatmaktan yemiş
4-ruhsatı üzerine geçirmemiş sadece satış belgesi üstündeymiş ceza yeyip yemediğini söylemedi ama ruhsatı üzerine geçirirken geçikme cezasını ödeyecek galiba?
5-çekici parası 100 tl
6-yediemin günlük park parası 5 tl
7-zorunlu trafik sigortası yaptırması gerekli(sigortasızlıktanda ceza yemiş)
evet beyler sizce bu iş nasıl olur şu
motoru çıkarması için ne işlemleri hangi sıraya göre yapmalı?
zorunlu trafik sigortasını yaptırdıktan sonra ruhsat ve plaka üzerine geçirilecek biz öyle biliyoruz doğrumu? yedieminden çıkarmak için ehliyetli biri lazım mı ? (bu arada söyleyeyim hem a2 hemde b ehliyetim var)Beyler harbiden şu arkadaşımıza fikren yardım edelim.100 kere aradı forumda konu aç çok bilgili insanlar var fikren yardım alalım ne yapıcaz edecez felan.
Bugün en yakın arkadaşım aradı adı tuana motosikleti bağlatmış.Kendisi 2011 sym evo kunlanıyor.motoru 6 ay önce almıştı.Ben bu gerizekalıyı uyardım.Dinlemedi bana bir şey olmaz dedi farklı modlara girdikten sonra patladı.durumuna üzüldüm
1-ehliyetsizlikten ceza yemiş
2-kasktan yemiş
3-plakayı kapatmaktan yemiş
4-ruhsatı üzerine geçirmemiş sadece satış belgesi üstündeymiş ceza yeyip yemediğini söylemedi ama ruhsatı üzerine geçirirken geçikme cezasını ödeyecek galiba?
5-çekici parası 100 tl
6-yediemin günlük park parası 5 tl
7-zorunlu trafik sigortası yaptırması gerekli(sigortasızlıktanda ceza yemiş)
evet beyler sizce bu iş nasıl olur şu
motoru çıkarması için ne işlemleri hangi sıraya göre yapmalı?
zorunlu trafik sigortasını yaptırdıktan sonra ruhsat ve plaka üzerine geçirilecek biz öyle biliyoruz doğrumu? yedieminden çıkarmak için ehliyetli biri lazım mı ? (bu arada söyleyeyim hem a2 hemde b ehliyetim var)Beyler harbiden şu arkadaşımıza fikren yardım edelim.100 kere aradı forumda konu aç çok bilgili insanlar var fikren yardım alalım ne yapıcaz edecez felan.
Son düzenleme: