Mutlu sona yaklaşıyoruz ve Kredi ile ekipman alımı :)

inslalah :) bu arada birsey sorucam kaskin orasini burasini inceledim ama goremedim dediginiz tarihi ? nersinde yazarki bu tarih ve zaten baya dar oldu xl kafami sallayinca bolluk oluyor l ise dar gibi oluyor ne yapicam sizce hangisini aliyim ?

L olanini al dostum. Zamanla kask genisler tam oturur. Xl alirsan kafandan cikar. Ben olsam m beden bile denerdim.
Tarih kismiysa kask pedlerinin icerisinde yer aliyor cogu zaman.

Motosikleti
Cruiser
Bu arada Large alman lazım kardeşim.. Zamanla bir miktar bollaşacaktır..
Ama eğer imaknın varsa o dar olan kaskı bi 5 dk tak başını ağrıtıyosa başka modelin Large ına bakarsın ;)

bende oyle tahmin ediyorum cunku xl kafamı sallayınca kask 1 saniye sonra arkadan geliyor :D . bu arada içine dışına baktım yoktu sadece gramaji ve deiğişik rakamlar olan bi etiketi vardi :(

Sti

inslalah :) bu arada birsey sorucam kaskin orasini burasini inceledim ama goremedim dediginiz tarihi ? nersinde yazarki bu tarih ve zaten baya dar oldu xl kafami sallayinca bolluk oluyor l ise dar gibi oluyor ne yapicam sizce hangisini aliyim ?

Icindeki etikette yazar. Egerki kaskin tam olarak kafana uymuyosa model degismeni oneririm. Malesefki internette begensekte kafaya uymayinca yapacak baska birsey kalmiyor :/

Icindeki etikette yazar. Egerki kaskin tam olarak kafana uymuyosa model degismeni oneririm. Malesefki internette begensekte kafaya uymayinca yapacak baska birsey kalmiyor :/

aynen oyle ben bayide beğendim ama takınca pek kafama uygun değil onu anladım başka modellere bakıcaz artık yardımcı oldugun ıcın cok saol :)

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/113642-kask-konusu.html

Bi göz at kardeşim istersen, bir videoda paylaşılmış..

inceliyorum tekrar teşekkürler :)

1 haftadir uykusuzum heycandan :)) . pazartesi odemesinde siknti yasadik dun bozuyuke gittik odemeyi eft olarak yaptik 4 ten sorna oldugu icin pazartesi gecer dediler ordan geri geldim eskisehire tabi hala uykusuzum nasil gecti yollar hic sorma :) . pazartesi yetistirmeye caliscam ama sali kesin dedi 1 hafta uzadi yani ama gec olsun guc olmasin herseyde vardir bir hayir :)

Tabi hocam her işte bir hayır vardır.. Heyecanla bekliyoruz teslim almanı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar