BEYLER MONDİAL DRİFT ARIYORUM. Mümkünse görüntü kısmında değişiklik olmamış olsun (yazı sticker vs.). fiyat maks. 2.500 tl civarı. Şöyle dosta gidecek dediğiniz makine varsa bana ulaşın hocam. 0534 577 0659 Furkan Tarık Göçmen .
Bu arkadas ariyor ona bi ulas![]()
Ona mesat attım düşünücem dedi ama uzakta zaten
Arkadaslar bu air suspansiyon nedir varmi bilgisi olan youtubede bazi driftlerde cglerde on amartisoru indirip kaldiriyolar falan nasil yapiyolar bu sistemi
Arkadaşlar meraba ben ön koruma demiri taktirmayi düşünüyorum.Yeni başlicam çünki hayırlısıyla.Ne olur ne olmaz.Fakat servisine mi götüriym yoksa herhangi bi tamirciye mi yaptırim bi de demiri kendim mi alip götürcem fiyatı nedir ortalama.Biraz fazla soru oldu ama kusura bakmayın.Dediğim gibi yeniyim bu yüzden her an bi yerden kazık yicekmişim gibime geliyor.Şimdiden teşekkürler...
hocam ilginiz için minettarım öncelikle. Motorunuz gerçekten çok hoşuma gitti ama taa istanbulda ya. ama yine de listemde. hani getirme ücretleri konusunda da pek bi fikrim yok o yüzden bişe diyemiyorum. pazarlıkla falan da pek sizi zorlamak istemiyorum zaten motoru değerinin çok çok altında veriyorsunuz.
Almak isteyen arkadaşlar olursa kesinlikle bu motoru kaçırmayın derim :cat:
Eyvallah dostum sagol ama sen yinede biraz düşün eğerki almayı düşünürsen sana biraz daha kolaylık sağlarım![]()
Çok teşekkürler hocam. akşama tosya'dan birisiyle görüşeceğim. eğer olmassa sizle tekrar iletişime geçeceğim gibi gözüküyor![]()
Tosya güzel yer 5 sene kastamonuda okudum geçen haftada ordaydım söyleseydin getirirdim motoru![]()