Valla oyle yaAbi Antalya'nin gozunu seveyim yayoutube linklerine bir goz gezdir istersen orada denk gelebilirsin. Hayirli olsun güle güle kullan
![]()
Valla oyle yaAbi Antalya'nin gozunu seveyim yayoutube linklerine bir goz gezdir istersen orada denk gelebilirsin. Hayirli olsun güle güle kullan
![]()
Selamlar herkese bakamiyodum buraya pek aramiza yeni katilanlar hos gelmis hayirli olsun motorlariniz allah kaza bela gostermesin![]()
Beyler/bayanlar aranizda var midir acaba kendi elcik isitma montaji yapmis olan ? Berk abi ozellikle senden bekliyorum cevapankaranin soguk gunleri cekilmiyo artik bi elcik isitma hic yoktan iyidir diye dusundum, elcigi takmakta sorun yok da elektrik melektrik hic bir bilgim yok hangi kablo nereye gider gibisinden, ama simdi ustalara da para bayilmak istemiyorum... Prosev marka bu arada elcik.
Iyi forumlar herkese tekeriniz duz bassin![]()
Beyler cok baktim da internete oyle guzel bi anlatim bulamadim, park lambasina baglama isini kendim halledemem heralde... Size sorum acaba direk akuye baglasam yer mi akuyu ? Kapatma tusu da var ona dikkat edip insem cok sorun olmaz diye dusundum, cevap verebilcek olur diye konu acmadim bosa yer kaplamasin diye. Iyi forumlar herkese![]()
Ulan sen nasıl birşeymişsin KTM . Motoru görenler uzaylı görmüş gibi başına toplanıyor. KTM yi bilenler vayyyy KTM heee bilmeyenler abi bu nasıl birşey yaaa muhabbetleri . Bakkala sigara olamaya duramıyorum çarşıya alışverişe çıkmış makyajsız ünlüler gibiyim![]()
gençler bu tarz elektrik bağlantıları için çare "quick splice connector"dür. uğur böcekli sitede bi araştırın. ben aldım havalar biraz düzelince kullanacam. evde çeşitli denemelerde bulundum mükemmel bir şekilde iş görüyor. kablo birleştici klemens diye aratırsanız çıkar. yalnız kırmızı renginden alın. mavi ve özellikle sarı renk olanları çok kalın kablolar için. kırmızı renk motorun kablolamalarında kullanılan kablolara oluyor.
nerde kullanacağıma gelirsem; öncelikle entegre sinyalli stop lambası alıp takmıştım ama sinyal kablolarını bağlamamıştım onu halledicem. bir de çakmak(12v)+2*usb(5'er v) anahtarlı şarj zamazingosundan aldım onun bağlantısında kullanıcam.
Aküden bir hat çek. + - ve şase ucu vardır. Yalnız şeyi tam bende bilmiyorum aküden gelen amper vs ısıtıcıya fazla mı gelir ? Bunu bir öğrenmen lazım. Onları doğru bir şekilde bağla ve düğmeden her zaman kapat yoksa aküyü yersin. Bunu kendi çok kolay yaparsın bu arada.
Park lambalarına bağlanabiliyor ise motorun kıçındaki grenaj içerisinde kablolar vardır o kabloları + - uçlarını kes senin ısıtıcıya bağla sonra orayı güzelce izole et , elektrik bantı veya o tarz ürünler ile. İşlem tamamdır![]()
Abi dun inceledim de benlik bi is gibi durmuyo, ustadan ogrendikten sonra kendim yaparim insallahsagol tekrar cevaplarin icin.
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. İleride bir supersporttansa bir fazerı tercih ederim doğrusu. Bu yüzden bana duke daha yakın geliyor. Peki hiç bir z250 ile duke 200ü yan yana görme şansınız oldu mu? Z250yi hiç görme şansım olmadı her ne kadar duke bana daha güzel gelsede z250de başarılı bir motor izlenimi oluşturdu internette bugüne kadar gördüklerimle.
Dostum çok sağol gerçekten eğer bindiği zamana ait fotoğraf koyarsan çok makbule geçer. Aletlerin ikiside harika görünüyor gerçekten kazasız belasız sürüşler ikinizede.
selamlar. duke 200 hakkında yabancı forumlardan birinde bişiler okudum. linki aşağı koyarım. bir kaç olumsuz özellikten bahsetmiş. benim de katıldığım, arka fren pozisyonu. yani arka freni kullanmaya alışmam gerçekten uzun sürdü. sanırım abs ciddi korudu beni yatırmaktan. arka fren açısı bayağı düz ve hissiz. bu durum konuşuldu mu hiç denk gelmedim.
onun dışında olumsuz özellik olarak; 60+ üstü hızlarda yol tutuşun güven vermediği (yorum yok) , titreşim (artçıyı da düşününce haklılar), sele yüksekliği ( aksine bizim forumlarda da duke ufak, alçak kanısı var nedense. ben 175 boyumla daha fazla memnun olamazdım bu sele yüksekliğinden), fazla gürültülü ( ben sesini çok beğeniyorum), son olarak da korna sesi duke e olmamış demişler. var mı yorum, özellikle arka fren için ne yapılabilir??
http://www.bikewale.com/ktm-bikes/duke200/user-reviews/409.html
Bugün sigortacım aradı, geçen sene trafik sigortasını halk sigortada yaptırmıştım. Bugün süresi bittiği için aradı yine halk sigortada indirim varmış dedi. Benim %20 hasarsızlık indirimimle birlikte 125TL sigorta ücreti söyledi. Ben motoru satacam diye yaptırmamayı düşünüyordum. Sizce yaptırayımmı? Yaptırsam yeni motorda tekrar sigorta yaptırırken ne kadar bir geri ödeme alabilirim?