Motosiklet Tektabanca RAP Klibi izleminiz şiddetle tavsiye olur

demek ki bir gün yolumuz los angles'a düşerse, tehlikeli hareketler yapıp polisi peşine takıp umursamadan kaçan ve sağa sola teğet geçen bir motosikletli görürsek anlamalıyız ki o bir Türk...

Çok öne yargılı davranıyorsunuz. Yayınlarını takip ediyorum hiçbir yayınında ne bir argo ne bir küfür kullanıyor. Bilmenizi istedim.:cat:

Benimde takip ettigim motovloggerlerden bitanesi..adam cidden dikkatli kullaniyor ve temiz turkceyle anlatim yapiyor..bi klip cekmis onnumarada olmus tebrikler..adi ustune klip..ne yani aksiyon filmlerini izledikten sonra..adama bak nasil tehlikeli kullaniyor..yuhh..fazla yasamaz falanda diyelim

Ben de sayfasını uzun süredir takip ediyorum. İnsan kıskanmıyor değil, şehrin düzenine, asfaltın kalitesine bakmadan edemiyor.

Youtube yorumların da neden kendi kendin ile konuşuyorsun demişler. Bence bu çok öğretici bi' şey. Konuşarak yetişebildiğin kadar hızlı git sözüne tam uyuyor. Kaskında da ay yıldız var, daha ne olsun? :)

Ben de sayfasını uzun süredir takip ediyorum. İnsan kıskanmıyor değil, şehrin düzenine, asfaltın kalitesine bakmadan edemiyor.

Youtube yorumların da neden kendi kendin ile konuşuyorsun demişler. Bence bu çok öğretici bi' şey. Konuşarak yetişebildiğin kadar hızlı git sözüne tam uyuyor. Kaskında da ay yıldız var, daha ne olsun? :)

Konuşarak tehlikeli olabilecek şeyleri dile getiriyor. Trafik okuması oldukça iyi. Bilgili bilinçli kullanıyor.

Arada gaza gelip gaz asada 10 sn. sonra tamam diyip kendini frenliyor.

Bende seviyorum anlatım tarzını, konuşmasını ve farklı bir kültürü bize tanıtmasını. :)

Konuşarak tehlikeli olabilecek şeyleri dile getiriyor. Trafik okuması oldukça iyi. Bilgili bilinçli kullanıyor.

Arada gaza gelip gaz asada 10 sn. sonra tamam diyip kendini frenliyor.

Bende seviyorum anlatım tarzını, konuşmasını ve farklı bir kültürü bize tanıtmasını. :)
Aynen, zaten orada hız ihlallerine ciddi cezalar var, kendisi de söylüyor.

O değil de bu adam Türkiye'ye geri dönerse çok güzel işler yapar gibi.

Abiler bence LA ayrı güzel, adana ve Tarsus ayrı güzel olmuş
hepsi kendi dünyasında güzel güzel eğleniyo

İki gündür zaten kardan yatırıyorum motoru, baştaki klibi izleyince özledim
Adanalı kardeşlerimde niyeyse aynı özleme duygusu uyanmadı : )

Tektabanca kaliteli işler yapıyor. videosuda 1. sınıf bi çalışma olmuş bana göre. Bu arada Tarsuslu CG lerin tarzını beğenmeye bilirsiniz ama kendi klasmanında birinci adamlar :queen:

Sonuçta herkesin farklı bir tarzı var bana uygun ve ya değil ama ortada ciddi bir emek var ve bence gayet başarılı da olmuş :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

Tektabanca kaliteli işler yapıyor. videosuda 1. sınıf bi çalışma olmuş bana göre. Bu arada Tarsuslu CG lerin tarzını beğenmeye bilirsiniz ama kendi klasmanında birinci adamlar :queen:
Haklısınız hocam, eleştirenler için soyluyorum madem o kadar biliyorsunuz daha iyisini yapında izleyelim o zaman :)

Motosikleti
Tracer 7
Herne kadar rock'ci olsakda bize uymasada:)Kaliteli temiz is...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar