Motosiklet Tektabanca RAP Klibi izleminiz şiddetle tavsiye olur

Arkadaş çok başarılı yapmış dinlemenizi , izlemenizi tavsiye ederim

nasıl bir apaçi klibiyle karşılaşıcam diye açtım ama klip çok güzel olmuş... Farklı bi şarkıyla daha güzel bişey yaratılırmış. Şarkı tarzım değil :/ Ama çok başarılı..

Tektabanca harikaymış...altyapı sözler çok iyi...tekrar tekrar dinlenir...sesin tınısı da gayet hoş..bravo...

Cok kroca Los Angeles da olmasi farketmemis.. Birde Almanci vardi kaza geciren hastaneden yayin yapan al iste ikiside ayni cizgide...

Rap muzik tamam da kufurlu bozuk agizli ben pek hoslanmam bana cok seviyesiz gelir.. cekimlere diyecek yok ama low level.. bu arada dislike vermedim :)

Son düzenleme:
Merkez, merkez açığa çıktım, lanet olsun dostum. Seni pislik.

Hemen yeni bir kod adı gerekli bana. 2016'lı bir hesap açıp hücre çeperi olarak geri dönücem.

Beklemede kalın. :bounce:

mal gibi bakıyom videoya tabi detaylar aşaıdaymış...:p

Liriklerini Tektabanca ve underground'un en saglam isimlerinden Erkan Yener Vural A.K.A. "Cimi"nin yazdıgı, Erkan Yener Vural A.K.A. "Cimi tarafından seslendirilen parçanın müziklerini ise Istanbul'dan muzik dehası Emir Bugra Kazak yaptı ve kayıtlarını tehlikeli sözleri ile bilinen Seloin aldı. Klibin görüntü yönetmenliğini Los Angeles'dan John Can üstlendi. http://instagram.com/johncanofficial

Klipte oynayan arkadaş tektabanca bir motovlogger şarkıyı yapan söyelyen ise Cimi diye bir underground rapçi tektabanca küfür falan etmiyor normalde videolarında hız falanda yapmıyor yanlış anlaşılma olmasın

ben çok samimi buldum..bir kaç argodan bişey olmaz...işin raconunda bu var...ilgili arkadaşları netten araştırmaya başladım ellerine sağlık...92 den beri rap hıp hop vs dinlerim..ben beğendiysem tamamdır ... :p yüksek seviyeli bir iş olmuş...Cimiyi...Emir Buğra Kazakı vs bulamadım ama bu arkadaşlarıda tebrik ederim aslında..tanıyorsan iletiver selamımı...ben müziğe çok takıldım hacı..bu Cimi mesela kimdir ...olay tekdabancayı aşmış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar