Spidi Gradus II'yi de ekleyin.
Revit Axis'i gözüme kestirmiştim geçen yılsonu-bu yılbaşlarında, o zamanlar fiyatı 300küsürlerdeydi, fiyatı çok fazla arttı, spidi gradus II 470civarıydı sanırım o aralar, şimdi gradus II 550tl civarında, Revit Axis de 490 falan, buna göre Revit alacağıma Spidi alırım.
Spidi Gradus II ile
Spidi Superstorm arasındaki farkları detaylı bilmiyorum ama linkleri ekledim, birşeyler açıklamışlar ama çok araştıramadım açıkçası. Ayrıca aslında Spidi pantolanların her ölçüsü(S-M-L) için 3 adet de bacak boyu ölçüsü vardı yurtdışında araştırdığım kadarıyla, ancak Türkiye'ye sanırım sadece tek bacak boyunu getiriyorlar, ben hiç görmedim bacak boyunu da belirten bir ilan/satış/açıklama.
Held'i bilmiyorum, araştırmamıştım.
LBC'ye bulaşmayın, yağış altında suyun toplanma meyili olduğu ağ kısmından su aldığına dair bir kaç yerde yazı okumuştum.
Ben Ankara'da yaşadığım ama Ankara'da Spidi Gradus II ürünü olmadığı ve denemeden de almak istemediğim için bekliyorum halen, yoksa gözüme kestireli çok oldu Gradus II'yi, İstanbul'a yolum düşer de bulursam bir yerlerde deneyip alıcam.