HAYAT GEZİNCE GÜZEL-24-

güzel gezi olmuş hocam , emeğine sağlık rabbim kazadan beladan korusun inşaallah...

Mesut hocam güzel bir sonbahar gezisi olmuş, fotoğraflar on numara
çantalar da süper olmuş, eline sağlık
yolda birileriyle tanışıp muhabbet etmen çok güzel
kabaklı fotoğrafa bayıldım
saygılar hocam

Çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflarda gezi gibi çok güzel, emeğinize sağlık iyi günler..

teşekkürler erdost kardeşim, saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------

güzel gezi olmuş hocam , emeğine sağlık rabbim kazadan beladan korusun inşaallah...

teşekkürler sayın arkadaşım! ALLAH hepimizi kazadan ve beladan korusun,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------

Mesut hocam güzel bir sonbahar gezisi olmuş, fotoğraflar on numara
çantalar da süper olmuş, eline sağlık
yolda birileriyle tanışıp muhabbet etmen çok güzel
kabaklı fotoğrafa bayıldım
saygılar hocam

selam yusuf hocam! motorum daki çantalar eski motorumun çantaları , bir kaç değişikle bu motora uyarladım,dağın başında kim bu adam diyorlar , buralarda ne işin var ,şehirde gezmek varken buralarda ne işin var diyorlar, ama huzur , güzellik , doğa , dağlarda var,nedense onu bilmiyorlar, yollarda birileriyle tanışıp muhabbet hakikaten güzel oluyorlar, dumanı tüten ateşin başında güzel diyaloglar kuruluyor ,sakaryaya eskişehirden selamlar...

MCV

Mesut hocam yine süper bir geziye imza atmışsın.
Sonbaharın tüm renkleri mevcut.Motorun resimlerinin çokluğundan yeni motorunu sevdiğini anlıyorum.
Güle güle kullan.Resimlerde çok güzel.Paylaşım için teşekkürler.

Abi harika gezi olmuş.
Benim de kabaklı fotoğrafta ağzımın suyu aktı :) Özlemişim kabak tatlısını.
Köpeklerin yanından yavaşça geçince mi saldırmıyolar demek istedin.Tecrübeli olunca derken kastın nedir ?

Abi ilgiyle takip ediyorum on numara gezi olmuş :thumleft:

teşekkürler dostum,gezimi beğendiğine sevindim,bursaya selamlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

Abi harika gezi olmuş.
Benim de kabaklı fotoğrafta ağzımın suyu aktı :) Özlemişim kabak tatlısını.
Köpeklerin yanından yavaşça geçince mi saldırmıyolar demek istedin.Tecrübeli olunca derken kastın nedir ?

evet daha önce köpekler tarafından ısırılan birisi olarak, tecrübe buradan geliyor, köpeklerin yanından geçerken veya köpekler koşarak size saldıracağını anladığınızda mutlaka durun ! kaçmayın ondan korkmadığınızı gösterin ona , o zaman havlayıp havlayıp sizden uzaklaşırlar,ben öyle yapıyorum, saygılar dostum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------

Mesut hocam yine süper bir geziye imza atmışsın.
Sonbaharın tüm renkleri mevcut.Motorun resimlerinin çokluğundan yeni motorunu sevdiğini anlıyorum.
Güle güle kullan.Resimlerde çok güzel.Paylaşım için teşekkürler.

selam MEHMET bey kardeşim,motorumu gerçektende çok seviyorum,gezimi beğendiğine sevindim,sivasa benden kucak dolusu selamlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Keşke ben de orada olsaydım" dediğim türden bir gezi olmuş, fotoğraflar da çok güzel, emek verip paylaştığınız için teşekkürler..

"Keşke ben de orada olsaydım" dediğim türden bir gezi olmuş, fotoğraflar da çok güzel, emek verip paylaştığınız için teşekkürler..

teşekkürler düşenadam, keşke olsaydınız,acayip güzellikler vardı buralarda,hem banada arkadaş olurdunuz, EDİRNEYE SELAM OLSUN,SAYGILAR...

hocam tebrikler buhafta 4,5 günlük tatilde sitedden adem12 ile hedefimiz çırçır şelalesi,yunusemreköyü,eskişehir(önceden haber verip sizinle tanışmak),beypazarı idi ama soğuk olduğuna kararkıldık (ben ankara içi bir 50-60 km'e gezince üşürlendim )vazgeçtik bahara inşallah bu rotayı yapıcaz.tanışırız inşallah

hocam bakıyorum herkese cevap yazmışsınızda bu mesaja cevap yok.
örnek:çok güzel gezi
el cevap: teşekkürler saygılar vesair.
cevap verilmesi gereken bir mesaj olduğunu düşünüyorum (yazılarınız ilgiyle takip ediyor ademle kendimize yakın hissettiğimiz için böyle düşünüyorduk)inşallah gözünüzden kaçmıştır tanışmak istemiyorsanız eyvallah diyecek birşey yok ozaman teşekkürler.
Kusura bakmayın açık sözlüyümdür am amaalesef her msj'a belirli gün aralıklarla tek tek cevap verilip aradan bu seçilmiş gibi duruyo o zamanda başka anlam bulamıyorum ii forumlar ii geceler.

hocam tebrikler buhafta 4,5 günlük tatilde sitedden adem12 ile hedefimiz çırçır şelalesi,yunusemreköyü,eskişehir(önceden haber verip sizinle tanışmak),beypazarı idi ama soğuk olduğuna kararkıldık (ben ankara içi bir 50-60 km'e gezince üşürlendim )vazgeçtik bahara inşallah bu rotayı yapıcaz.tanışırız inşallah
çok özür dilerim hakan bey kardeşim,tamamen benim hatamdan kaynaklı, nasıl atlamışım bende anlamadım,keşke eskişehire gelsenizde bende sizinle tanışma şerefine nail olsam,inşallah buralara gelirseniz veya ben oralara gelirsem mutlaka sizinle tanışmak ve görüşmek isterim,lütfen kusuruma bakmayın,sizin gezilerinizi takipteyim,inşallah görüşmek dileğiyle ,saygılar...

Hocam Maşşallah güzel geziyorsun. Yalnız sen yalnız geziyorum diyorsun ya öyle değil forum hep aklında ve paylaşarak gezdiğin için forum la beraber geziyorsun sayende bizde takılıyoz senle. Tekerine daş değmesin Angaradan selamlar...

DKN

hayat yiyince içince bide :p gezince güzel. daha fazla fotoğraf olabilirdi merakla takipteyiz

çok özür dilerim hakan bey kardeşim,tamamen benim hatamdan kaynaklı, nasıl atlamışım bende anlamadım,keşke eskişehire gelsenizde bende sizinle tanışma şerefine nail olsam,inşallah buralara gelirseniz veya ben oralara gelirsem mutlaka sizinle tanışmak ve görüşmek isterim,lütfen kusuruma bakmayın,sizin gezilerinizi takipteyim,inşallah görüşmek dileğiyle ,saygılar...

o şeref bize ait estafurullah hocam gözden kaçtı ise sıkıntı yok üzüldük yani biran

Hocam Maşşallah güzel geziyorsun. Yalnız sen yalnız geziyorum diyorsun ya öyle değil forum hep aklında ve paylaşarak gezdiğin için forum la beraber geziyorsun sayende bizde takılıyoz senle. Tekerine daş değmesin Angaradan selamlar...

selam muhammed kardeşim,ben sanıyordumki yalnız geziyorum demekki benimle beraber gezen dostlarımız varmış teşekkürler,eskişehirder selam olsun,saygılar...

Güzel bir gezi olmuş, ben de gezmiş kadar oldum, paylaşımlar için teşekkürler, sonbaharın güzelliği bir başka.

hayat yiyince içince bide :p gezince güzel. daha fazla fotoğraf olabilirdi merakla takipteyiz

dediğiniz gibi hayat gezince, yiyip içince de güzel,daha çok resim vardı, ama bir birine benzeyen resimler olunca içlerinde seçip te paylaştım,ilginize teşekkürederim.saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:37 ----------

Güzel bir gezi olmuş, ben de gezmiş kadar oldum, paylaşımlar için teşekkürler, sonbaharın güzelliği bir başka.

teşekkürler enable,zaten doğa gezilerinin bu mevsimde çok daha güzel olmasının sebebi bu yapraklar dökülür, yapraklar renk değiştirir,bu zamanda doğa bir başkadır ,gezimi beğendiğine sevindim,selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar