Gidemeyenlere ilac gibi tedavi oluyor. Ruhum şenlendi. Allah razi olsun
tebrik ederim emeğinize sağlık
Çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflarda gezi gibi çok güzel, emeğinize sağlık iyi günler..
güzel gezi olmuş hocam , emeğine sağlık rabbim kazadan beladan korusun inşaallah...
Mesut hocam güzel bir sonbahar gezisi olmuş, fotoğraflar on numara
çantalar da süper olmuş, eline sağlık
yolda birileriyle tanışıp muhabbet etmen çok güzel
kabaklı fotoğrafa bayıldım
saygılar hocam
Abi ilgiyle takip ediyorum on numara gezi olmuş :thumleft:
Abi harika gezi olmuş.
Benim de kabaklı fotoğrafta ağzımın suyu aktıÖzlemişim kabak tatlısını.
Köpeklerin yanından yavaşça geçince mi saldırmıyolar demek istedin.Tecrübeli olunca derken kastın nedir ?
Mesut hocam yine süper bir geziye imza atmışsın.
Sonbaharın tüm renkleri mevcut.Motorun resimlerinin çokluğundan yeni motorunu sevdiğini anlıyorum.
Güle güle kullan.Resimlerde çok güzel.Paylaşım için teşekkürler.
"Keşke ben de orada olsaydım" dediğim türden bir gezi olmuş, fotoğraflar da çok güzel, emek verip paylaştığınız için teşekkürler..
hocam tebrikler buhafta 4,5 günlük tatilde sitedden adem12 ile hedefimiz çırçır şelalesi,yunusemreköyü,eskişehir(önceden haber verip sizinle tanışmak),beypazarı idi ama soğuk olduğuna kararkıldık (ben ankara içi bir 50-60 km'e gezince üşürlendim )vazgeçtik bahara inşallah bu rotayı yapıcaz.tanışırız inşallah
çok özür dilerim hakan bey kardeşim,tamamen benim hatamdan kaynaklı, nasıl atlamışım bende anlamadım,keşke eskişehire gelsenizde bende sizinle tanışma şerefine nail olsam,inşallah buralara gelirseniz veya ben oralara gelirsem mutlaka sizinle tanışmak ve görüşmek isterim,lütfen kusuruma bakmayın,sizin gezilerinizi takipteyim,inşallah görüşmek dileğiyle ,saygılar...hocam tebrikler buhafta 4,5 günlük tatilde sitedden adem12 ile hedefimiz çırçır şelalesi,yunusemreköyü,eskişehir(önceden haber verip sizinle tanışmak),beypazarı idi ama soğuk olduğuna kararkıldık (ben ankara içi bir 50-60 km'e gezince üşürlendim )vazgeçtik bahara inşallah bu rotayı yapıcaz.tanışırız inşallah
mükemmel bir gezi olmuş hocam, her zamanki gibi...
çok özür dilerim hakan bey kardeşim,tamamen benim hatamdan kaynaklı, nasıl atlamışım bende anlamadım,keşke eskişehire gelsenizde bende sizinle tanışma şerefine nail olsam,inşallah buralara gelirseniz veya ben oralara gelirsem mutlaka sizinle tanışmak ve görüşmek isterim,lütfen kusuruma bakmayın,sizin gezilerinizi takipteyim,inşallah görüşmek dileğiyle ,saygılar...
Hocam Maşşallah güzel geziyorsun. Yalnız sen yalnız geziyorum diyorsun ya öyle değil forum hep aklında ve paylaşarak gezdiğin için forum la beraber geziyorsun sayende bizde takılıyoz senle. Tekerine daş değmesin Angaradan selamlar...
hayat yiyince içince bidegezince güzel. daha fazla fotoğraf olabilirdi merakla takipteyiz
Güzel bir gezi olmuş, ben de gezmiş kadar oldum, paylaşımlar için teşekkürler, sonbaharın güzelliği bir başka.