r25 sahibi bir arkadaşımla birlikte çok yola çıktık. bende cb500f var. cbr500 ile aynı motor.
defalarca hızlandık yavaşşladık, trafiğe girdik.
son hızlar arasında fark yok ancak ara hızlanmalar, rampada performanslar ve fren mesafeleri çok farklı.
bir kere r25i 12bin devirin altına indirmeyeceksin, yol hep yokus aşağı olacak ve durmak gibi bir fikir aklına bile gelmeyecek. ancak böylesi bir durumda berebar gazlayabiliyoruz.
arkadaş 6-7 bin devirlerde gezerken ben 3bin devirde bile olsam gazı açınca r25i aynada bile görmem. rampaya dayandığımızda 120den sonra bende ivme kesilmez, o rampayı çıkacam diye uğrasır durur.
bir de önümüze birşey çıkarsa ben frene basar yavaşlar ve r25in arkasından ona birşey olmasın diye dua ederim.
bu iki motoru niye karşılaştırdığımızı tam anlamadım aslında. r25 den aynı performansı vermesini beklemiyoruz ki zaten.
CBR500 tabii ki 4silindirli 600lük lerden çok daha düşük performanslı. ama beklenen herseyi veren bir motor.
ayrıca abs li ninja 300 ün fiyatı ne kadar?
r25 de abs olsa ne kadar isteyecekler?
abs li cbr500 ün fiyatı nedir? 3 sorunun cevaplarına bakınca 2bin TL vicarı bir indirim durumu kurtarır gibi. CBR500 ün az satmasına sebep olan sey aslında mt07 nin fiyatı. 20bin liralardan bahsedince mt07 almadan duramıyo insanoğlu. benim için fazla heyecanlı fazla sıçrayan bir motor olacağı içi, kendimden korkup mt yerine cb500 almıstım.
saygılar.
isra... bulmuşken sorayım. Bu motoru alıcı niyetiyle geçen sene ciddi şekilde incelemiştim. Oturuş pozisyonu 250 r 'a göre daha rahattı. Sesi, gücü vs çok yerinde ki beni en çok ilgilendiren 100km/h kaç devirde yaptığı. Sanırım 5 bin devrin altında bu hızı yakalıyor. Bir de uzun yolda titreşimini test edemedim bu konuda yorumunu merak ediyorum. Cbr 250 de beni canımdan bezdiren titreşim ve 100km/h üzerine çıktığındaki yırtınması.