- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba, ben Olcay. Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Motor hevesim okul servisinin çok pahalı olması ile başladı ilk başta elektrikli düşünürken benzinliye geçtim. Daha sonra mondiallere bakarken hondalara aşık aşık oldum. Kullanım amacım genel olarak okula gidip gelmek ve istediğim her şehir içinde istediğim yerlere gidip gelmek. Mondiallere bakarken nasıl olsa çok iyi bilmiyorum 2 sene bunda öğrenirim daha sonra iyi bir şeyler alırım havasındaydım. Bütçem en fazla 9500 Tl Bu bütçenin 1000 Tl sini plaka ruhsat ve ekipman olarak kullanmayı düşünüyorum. Sizden iki öneri yapmanızı istiyorum bir ucuz yollu mondial vs. bir de 8000 civarı kaliteli honda,yamaha gibi markalardan. Ehliyet sınırlaması yüzünden en fazla 125 cc alabilirim. Bu arada bütçemin bu kadar olması bir yana, ne kadar fiyatı uygun olursa daha iyi olur zira babama aldıracağım. Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca motor ne kadar az yakarsa o kadar iyidir.
Benim aklımda Honda CBR 125 var. Sizin de önerilerinizi duymak isterim. Şimdiden çok teşekkürler.