İşinize yarayabilecek şekilde yapabileceğim işi önce yazayım madem;
Serbest müzisyenim. Davul ve Perküsyon başta olmak üzere Piano (klasik batı müziği) ve klavye gibi tuşlu çalgılarla ilgileniyorum. Türkiye'den Yaşru (doom/folk) ve Anzeria (melodic/progressive) olmak üzere iki metal grubu ile birlikte çalıyorum ve bunların haricinde reklam jingle'ları, dizi/film müzikleri, kurs ve hizmet merkezleri için tematik müzikler ile şirketler ve kampanyalar için kurumsal müzikler hazırlıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirim. Ayrıca albüm, sahne, kayıt gibi kısa dönem işlerinizle ilgili olarak yalnızca vurmalı çalgılarla destek verebilirim. Özellikle Rock, blues, jazz, fusion, funk, soul, pop-rock, death metal dahil olmak üzere her tür heavy metal ve core tabanlı tarzlarda bu session müzisyenlik hizmeti için uygun fiyatlara çalışmalar sunabilirim.
Aslen İnşaat Mühendisi'yim. Yenikapı-Taksim metrosu, Marmaray CR3 gibi projelerden sonra Türkiye'nin en önemli deniz inşaatı firmalarından birinde Proje Kontrol Mühendisi olarak ihale ve teklif süreçlerini yönetiyorum.
Müzik tutkum ile mühendisliğimin birleşiminden mütevellit, akustik mühendisliği alanında da kendimce çalışmalar içerisindeyim; kayıt ve prova stüdyoları, dans stüdyoları, oditoryum, toplantı salonu, sinema salonu, tiyatro salonu, kapalı/açık sahneler, gürültülü fabrika ve jeneratör odaları için akustik ve ses yalıtımı işlerinde projelendirme yapabilirim.
Böyle iken böyle...