bizi ukala diyerek beğenmiyorsun da ukalanın ağababası sensin.
kocaalide adam gibi ev yokken yazlık yaptırdık, 10 yıl gittim kocaaliye.
oraları yobaz basınca sattık yazlığı.(8 yıl oluyor)
sence bahsettiğin yerlere gitmiş miyimdir? forumda "bayıldığın" tipler sana kendini hatırlatıyor sanırım.
viraja girip hız göstergesinde baktıysan ve 165 km hız gördüysen 3 ihtimal var;
ya ağır cahilsin- saniyede 45,8 metre ilerlediğinden haberin yok, önüne birşey çıkması durumunda sen "a" diyemeden osuruğun kitlenir kalırsın.
ya apaçisin tek derdin kaçla viraja girdiğinin hesabını yapıp hava atmak,
ya da hayatın umurunda değil, bu durumda da umarım başkalarına zarar vermezsin.
şahsi kanaatim 110la girdiğin virajda kendini 165le gidiyor zannetmen başka birşey değil.
düz yolda da 210km hız yapıyorsundur sen r25inle.
Ben 1.5 kilometre gösteriyor virajı yandex harita diyorum sen 45 metre diyorsun, ben duble yol kaasu sakarya diyorum sen trafik diyorsun, ne zaman gittiysem yol o kadar boştu ki yan yana iki araba görme ihtimalin akşam vakti metrobüste boş yer bulma ihtimaline denkti, ben viraja girip çay kahve demliyorsun motor üstünde viraj hala devam ediyor diyorum sen hala kaçla viraja girdiğini hesaplıyorsun apaçisin diyorsun, yaptığın sürati sürekli takip etmekse ben ağır apaiçiyimdir haberin olsun nerede ne bastığımın çetelesini tutarım (ben tutmasamda devlet sağolsun tutup yolluyor cezayı) 185 düz yolda en fazla gördüğüm hız 165 de en fazla viraja girdiğim hız. Eğer cidden sıkıntın varsa bu kadar öde benzin parasını gidelim basalım bu hafta sonu müsaitim hem gezme olmuş olur.
Hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da yazın en güzel zamanındayız şu an nylon lastikler bile canavar gibi ısınıyor ve tutunuyor ilk yağmur düştüğünde o lastiklerle yapılacak en ufak yatırma sizi direk asfaltla buluşturacak bu Allah' ın emri. İnşallah kaza bela görmezsiniz ama dikkatli olun.
sen iyi okumadın galiba yazdıklarımı ben duke ile kuryelik yapıyom bu zamana kadar 1.500.000km üstünde yol geçmişliğim var ve tecrubeye dayanarak yazdım.
ama senin paran çoktur sıkıtı yok ne istersen al tak ama ben yine söyliyom bunlar mağazaların satış politikası
IRC ıslakta tutmaz diyosunda sen zaten yamur görünce yola çıkmican ki ben bunu anlatmaya çalışıyom.
benim duke nin kötü dedikleri MRF lastiklerle 40.000km.yaptım geçtiğimiz kış bir hafta karda çalıştım neye bindiğini bildiğin zaman sıkıntı olmuyo.
diyeceğim bizler piste yarışmıyoruz sadece işe git gel bence gereksiz masraf o lastikleri almak.
neyse uzatmayalım sana hayırlı sürüşler tekerin düz bassın herdaima..[/QUOTE]
Valla hocam ben kıyamet kopmadıkça motor üzerinden inmem, geçen sene sadece iki gün motorsuz gittim işe onda da artık sokağın girişi bulunmuyordu çıkaramadım motoru, caddeden otobüs bile geçmiyordu çağlayana kadar yürüyüp işe öyle gitmiştim.
Geçen seneki hatıralardan iki görüntü michelin vardı o zamanlar ıslak zeminde örümcek gibi yapışıyordu asfalta çok memnundum rossolar bitince yine micheline döneceğim inş.
Ama cümlemi şöyle bitireyim ben herkese laf yetiştiririm ama kuryelere bişey diyemem, 1.500.000km yaptım diyorsun doğrudur sana bişeyler öğretmeye çalışmak hadsizlik olur ama kimse de sizin tecrübenize sahip olmaz kolay kolay onu da unutmamak lazım. Saygılar.