- Konu Yazar
Rosso 2 kullanıyorum malumunuz buz gibi eriyor lastik, işim ve evim arası motoru yatırabileceğim hiç bir yer yok topu topu 10km bile yoktur belki gidiş geliş ve sürekli dur kalk yapmak zorundayım haliyle gaz, fren, gaz, fren yapa yapa arka lastiğin ortası düzleşmeye başladı. Dün servisteki eleman çok mu lastik yakıyorsun dedi, bugün motor bakmak için başka bir servise uğradım orda da aynı lafı duydum abi hiç mi yatırmıyorsun diye. Yani yatırmayı bende isterim ama yol yok ki arkadaş. Zorla doğru düzgün viraj olmayan yerlerde motoru yatırıp üstünde sopa gibi duruyorum artık sırf yokluktan viraj üretiyorum kendi kendime, ya milleti kulak arkası etmeye devam edeceğim ya da istanbul içinde semt semt viraj arayacağım ama o da sakat havalar sıcak tüm yollar cam gibi yeni asfalt yok motoru yatırabilecek.
Buna çözüm bulan (bana kalsa sorun bile değil ki çözümü olsun) ya da bi fikri olan var mı? Olmadı yarın çıkıp riva yolunu arşınlayacağım sizin önerileriniz nelerdir?
Buna çözüm bulan (bana kalsa sorun bile değil ki çözümü olsun) ya da bi fikri olan var mı? Olmadı yarın çıkıp riva yolunu arşınlayacağım sizin önerileriniz nelerdir?